Ocekivana kazna u Srbiji

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Mene interesuje jedna stvar,na koju foru je onaj kao pevac Rasta "priznao" da je pola kila skunka za svoje potrebe? Tu rec PRIZNAO su provlacili kao da je to normalno u njegovom slucaju,a kod ostalih to ne prolazi nikako. Niko ti ne veruje da je to za svoju potrebu,pogotovo po kile.
Planiram da napravim neku akciju tipa ,da krenem iz SRB kolima preko Nemacke do Holandije,Amsterdama i da svuda stajem i uzimam pelcer,klon i da se slikam,a da uz fotku ide text tipa ,seme demokratije se lose primilo u Srbiji,zato sad uzimam pelcer-klon demokratije. Takvu neku pricu da napravim,sa nekom nevladinom organizacijom i da na taj nacin nadjem sponzora za nas cetvoricu. Imam auto i puno dobre volje. Ima li ko ideju ,ili hoce da nas sponzorise?

20.06.2023
89
151
33
Hiraeth
Čitam i ne vjerujem...

smiley9934

Koje je ovo bježanje od rada, Igorče, nadmašio si i mene.

:lol:

Prije bi se vrag tamjanom namirisao, nego se ti motike uhvatio.

Pogotovo mi je genijalan ovaj dio:
Takvu neku pricu da napravim,sa nekom nevladinom organizacijom i da na taj nacin nadjem sponzora za nas cetvoricu. Imam auto i puno dobre volje. Ima li ko ideju ,ili hoce da nas sponzorise?
Drugim riječima, ekipa i ja ukantani putujemo svijetom, naslikavamo se i dokumentiramo kako beljimo jezik Vučiću, dok sve to netko tamo izdašno financira i tako do zaslužene penzije.

Phahahahahaha!!!

:rofl:

12.07.2019
10
27
13
32
Da ne pišem ponovo o tome kako sam dobio zabranu za vožnju... Sad vozim biciklom i nije tako loše.
Samo sam hteo da napišem kako sam baš sa biciklom zamalo udario policajca njegovom krivicom, jer je zaustavljajuci auto izleteo na put ne gledajući ka meni. Ukopao sam se kočenjem, njegova reakcija "izvinite, izvinite". Drugi policajac preko puta se smejao i rekao mi "trebao si ga udarit". Nisam nista rekao, valjda me posle svega strah policije.
Eto samo da bacim ovu ironiju da me zabrane a ja ih zamalo udarih. Treba jos biciklo da mi zabrane. Noge.