nije nije, vagao samo cvetic bio sam tune bi se dogodilo da si nabavio box i posadio svoje no što je tu je,hmm kako nisi to pojeo ili nest pa to se ni ne vidi ,0.2g sa papirom gamad vagala to je jako malo za bilo kakav alarm al opet želim ti svu sreću
ma bravo neka se oni meni napuse ***** jos degenerik krenuo nesto da me baci kaoo napalio se on mali seronja a ja 2m i 100 kg krenuo da se izivljava i to ma strasno znaci ali polako samo moj je i boziji za maltretiranjekod mene se skupi toliko ispod noktiju od subote do subote i rezanja noktiju. Evo sebi ne dolazim da se bave s tim.
Batice sta ima veze cije je ako je imao kod sebe i nosio mozda je on to sadio, ali sumnjam jer ovde obicno pisu klinci koji obicno imaju prvi susret sa travom i tako to hehene bi se dogodilo da si nabavio box i posadio svoje no što je tu je,hmm kako nisi to pojeo ili nest pa to se ni ne vidi ,0.2g sa papirom gamad vagala to je jako malo za bilo kakav alarm al opet želim ti svu sreću
Kakav gospodin.Rekao sam i od koga nabavljam.
Meni su nasli 0.5 pola dzointa su nasli nijr bilo ni 0.5 pa sad ne znam sta ds radim priveli me pa su me pustili posle sat vreme ne znam dali traziti advokata xa vidim koja ce kazna ds bude ili u naj gorem slucaju zatvorPozz forumasi,treba mi pomoc nekog upoznatog sa sistemom.E ovako,pao sam 27.08 ove godine.Nasli su mi u vratima auta zip kesicu bruto 1.9 g i u kaseti cigaret kesicu bruto 0.5 g koju je ostavio drug koji je bio samnom na koncertu.Oduzeli su mi i noz koji koristim za pecanje seciva duzine 8.5 cm ali me on ne brine.Potpisao sam zapisnik kojim preuzimam sve na sebe i da drug nije znao sta se nalazi u autu (od njega nije ni izjava uzeta).Zadrzali su nas u stanici jedno 45 min i pusteni smo.E sad cekam poziv za sud i drhtim u iscekivanju.Da napomenem da mi je dosije cist,stalno zaposlen,imam 34 god.Znam da postoji mogucnost DKR,novcana kazna i najgora solucija zatvor i gubljenje posla.Mnogo bi mi znacila pomoc nekog ko zna sta me odprilike ceka,hvala.