Sve zavisi od mesta do mesta. U Beogradu nećeš dobiti ništa Max novčana kazna, meni je tužilac hteo da ponudi kao lečenje par odlaska u drajzerovoj i dvadeset hiljada dinara u humanitarne svrhe. Ali kao povratnik u delu nije moglo, pre šest meseci dobio 3 ili 6 meseci zatvora na 4god uslovno za 0,73 sopstvene potrebe ali kao povratnik u delu. Skoro sam imao situaciju kada mi je pub polomio buksnu i pustio kući uz pitanje šta ti je ovo moj odgovor duvan bacio i rekao slobodan si. Imao sam sreće jer bi time prekršio uslov.Pozz forumasi,treba mi pomoc nekog upoznatog sa sistemom.E ovako,pao sam 27.08 ove godine.Nasli su mi u vratima auta zip kesicu bruto 1.9 g i u kaseti cigaret kesicu bruto 0.5 g koju je ostavio drug koji je bio samnom na koncertu.Oduzeli su mi i noz koji koristim za pecanje seciva duzine 8.5 cm ali me on ne brine.Potpisao sam zapisnik kojim preuzimam sve na sebe i da drug nije znao sta se nalazi u autu (od njega nije ni izjava uzeta).Zadrzali su nas u stanici jedno 45 min i pusteni smo.E sad cekam poziv za sud i drhtim u iscekivanju.Da napomenem da mi je dosije cist,stalno zaposlen,imam 34 god.Znam da postoji mogucnost DKR,novcana kazna i najgora solucija zatvor i gubljenje posla.Mnogo bi mi znacila pomoc nekog ko zna sta me odprilike ceka,hvala.