još jedan padobranac... na ovom forumu postoji opcija Search (kao i na svim drugim forumima), tamo fino ukucaš "naručivanje sjemenki preko neta" i doživjeti ćeš čudo...
Vode... je napisao(la):Ok...hvala za info...sory za moje padobranske sposobnosti
jel zna neko adresu tog sajta iz hr, znam da je reklamiranje zabranjeno ali nemogu preko googla da nadjem nista pa ako moze preko pp, hvala unapredDJFlyHigh je napisao(la):ima hrvatska ja narucio sjeme preko njih i doslo za 2 dana ko bog
not smoke je napisao(la):... neverujem da nece da vrate lovu nisu valjda tolike skotine
not smoke je napisao(la):to samo pise kod nas kad kupis "kosmodisc" nemaju oni taj standard mi smo postenjacine hehehehehehe
boli me ufo je napisao(la):jel postoji mogućnost da se naruči preko aliena na način: iz hr pošaljem novce poštom i sve iz hr riješim, a pošiljka mi stigne u slo?
i, da li će biti problema sa slovenijom, kako ima "problema" sa hrv oko carine (pošto je u slo legalno prodavat sjeme)...
hvala
boli me ufo je napisao(la):jel postoji mogućnost da se naruči preko aliena na način: iz hr pošaljem novce poštom i sve iz hr riješim, a pošiljka mi stigne u slo?
i, da li će biti problema sa slovenijom, kako ima "problema" sa hrv oko carine (pošto je u slo legalno prodavat sjeme)...
hvala