jel' mislis na attitude, ako da, placa se postarina (oko 10e) salju preporuceno i stigne za 5 radnih dana
PowerSeed je napisao(la):jel' mislis na attitude, ako da, placa se postarina (oko 10e) salju preporuceno i stigne za 5 radnih dana
weed4life je napisao(la):Upravo me je zvao lik iz Aliena i pricali smo citavih 7 minuta, reko je da je poslao
danas po drugi put(spominjao je nesto tracking, sigurno da prati posiljku),
razumeo sam ga mada je veza prekidala i cepala mu reci, lik je verovatno nesto
pusio posto se smejao s vremena na vreme dok je pricao.
Kaze car bilo bi lakse da ste u Evropskoj Uniji a ja njemu
mi bi rado al nas vi ne primate xD
Ne mogu da se zalim, poslali su jos jednom pa ce valjda do N.G. stici,
nece valjda opet bas moje pismo carinici naci...
Stoka je napisao(la):Vidite sta se desava ti das pare a oni ti ne posalju,zato cu ja sve sorte jer radim to zbog skladistenja semena a inace volim razne boje i velicine biljaka ja ne konzumiram marihuanu niti duvan niti alkohol.Ja to radim samo iz ljubavi prema biljkama i oblicima,kao sto neki sakupljaju automobilcice tako ja sakupljam biljke.Cak sam hteo prilikom izrastanja da pokupim seme vakumiram obelezim i sacuvam,a biljke da pocastim tecnim azotom i da stavim u zamrzivac da cuvam ali izgleda da nece to da uspe. Ako se desi da pocnem da uzgajam sve vrste imao bih prinos 2kg/m2 a staklenik mi je 60m2.Odma mi daju ovde ban i kazu ajde Pablo Eskobaro fajront,neide ljudi. Seme se salje u seme pasulja,postoji replika a tu su mikro kutijice.Meni su slali tako seme duvana koje je nesto sitnije od marihuane.
Semena: ...
sto je negde i logicno,vec hodamo po 'tankom ledu' a poslednje sto treba na forumu je komercijalno uzgajanje-a priznao ti ili ne,na 60m2 mos' samo komercijalno uzgajati...Stoka je napisao(la):. Ako se desi da pocnem da uzgajam sve vrste imao bih prinos 2kg/m2 a staklenik mi je 60m2.Odma mi daju ovde ban i kazu ajde Pablo Eskobaro fajront,neide ljudi.
Stoka je napisao(la):... Ja sam na specijalnim HAARP talasima,to jebbe nase kokoske pa nose kockasta jaja prijatelji moji.