Hej!
Ovaj mi je dio bio najosjetljiviji u cijeloj pripremi growa...
Čitajući forum vidjela sam da nam je Alien bio
(ili još uvijek jest, ne znam) sponzor, pa sam iz tog razloga kod njih naručila 3kom Sweet Afghani Delicious od Sweet Seedsa. Nisam htjela plaćati nijednom karticom već sam im uplatila točan iznos plus 7€ poštarine preko banke
(klasična uplatnica kešom u korist njihovog računa). Ubrzo su mi mailom potvrdili primitak uplate i javili da je već poslano. Nakon cc 15 dana u sandučić je stigla obična bijela koverta sa nekoliko puta presavinutim A4 papirom unutar kojeg su bile umetnute sjemenke u original pakiranju. Dakle sve čisto i relativno brzo
(iako sam se iznervirala čekajući pošiljku...)
Nakon što su moje S.A.D. imale 10ak dana, poželjela sam nabaviti još neke sorte. Preporučili su mi iskusni članovi sa foruma da probam uzet od
Slovenaca (ne znam smijem li navest adresu- kanabis(točka)org). Naručila sam od njih
Skunk#1 i
Mazar Kush i ta se kupovina pokazala kao odlično iskustvo. Naime, zvali su me odmah drugi dan osobno na telefon i ponudili da se nađemo u Zagrebu kako bi direkt od njih preuzela naručeno
(!). Došla sam u dogovoreno vrijeme, uzela paketić, platila kešom i doviđenja. Puno bolje iskustvo nego čekati pošiljku izvana i stalno biti u nekom strahu kakav će biti ishod. E sad, caka je da to funkcionira tako samo u Zagrebu, no oni pošiljke šalju iz HR, tako da nema carine pa je i to veliki plus.
PS
sori zlo&naopako što sam nastavila raspravu, htjedoh samo pomoći nekome svojim iskustvom