Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Upravo su mi javili da su mi vratili novac,moram da proverim ,nije mi stigo SMS od banke. Izgrdio sam ih jer nisu naglasili da ne salju za Srbiju, kažu da će izbaciti tu opciju....
Kako da napravite svoju Cannabis sortu Pošto sad znate koje sve vrste Cannabis-a postoje i koje su neke od poznatijih sorti (u okviru sativa/indica/ruderalis podele i njihovih hibrida), a već ste se oprobali u uzgoju i imate određene (indoor) uslove, definitivno je vreme da pokušate da...
Potvrdjujem, jucer cimao Hempatiju, ne salju niti se zna kad ce i da li ce uopste slati u ovu kuznu jamu od drzave. Ne mogu da verujem gde smo i sta smo, 21 vek, ej. F1 hermici eve me. Strasno
Malo offtopica ali mozda ce nekome pomoci.
Tvrtka "Dinafem" je pod istragom organa i upitno je dali ce ikada vise i nastaviti poslovati. Takodjer i "Humboldt" jer je Dinafem za njih proizvodio fem. sjeme. Inace vijest je jos iz listopada 2020.
Na vecini poznatih shopova svi njihovi proizvodi su "out of stock".
Ja sam veliki obozavaoc Dinafema, i po meni su broj 1 banka sto se tice genetike i svega ostaloga. Pa eto ako netko nije znao, a voli Dinafem isto kao i ja, na Hempatiji ima jos uvijek vecina strainova u zalihi pa se naoruzajte ko moze. Ja jesam
A judicial proceeding has been initiated against the cannabis seed bank Dinafem last September. We explain the incident and what the future holds for the company.
Nisu losi ni sa cenama semena ni dostavom ali pitanje je sta se desava sa carinom i dali ko pokusava sa ovima sto hoce da salju u Srbiju,razumem da skeniraju ali zamislite svako pismo da koje udje u Srbiju mora da se skenira dokurca ako mogu to da postignu,cekam xa neko potegne ili da se javi neko ko je vec narucii i narucujem i ja pa javjam sta i kako.
Ajmo Srbija,ukljucite se da vidimo sta raditi
Ja ih pitao malo pre nove god. rekli da salju u diskretnom pakovanju koje se dodatno placa nekih 7e... samo da znam da li je nekom stiglo posle nove godine od kada je uveden jbni skener?
Pitam zato sto nema postova sa iskustvima od 1.1.2021. tj pise sve lepo ali za hempatiju, ne za slovence...EDIT ili ja nisam uspeo da naletim na takvo pitanje i odgovor...Zao mi je ako sam ponovio pitanje
Napisao je semensi al ti nisi mozda skontao jer ovde ljuti pisu svasta,mogu ti reci i ja prvi put cujem ali hoce da dostavljaju i cene su normalne kao i cene dostave kao i izbor