Pa onda probaj naručiti, ako ništa 15-20€ pa ako prođe-prođe, nisu neke pare. Pa javi nam jel prošlo.
I nemoj citirati post iznad.
I nemoj citirati post iznad.
Obavezno javi kako je prošlo.Jeste, ja sam naručio preko fedexa, i javili su mi da treba da im dam oko 50e za carinjenje, i da im donesem kopiju l.k., i još brdo nekih papira.... Naravno, oprostio sam se od semenki i cele te akcije
Na nekom od papira koji sam popunjavao traze i da napasises sta se tacno nalazi u paketu,tu sam napisao da je led reflektor
Mr.Bud Slo,bez problema,cak je i postarina besplatna..stize za 5dana..Nisu losi ni sa cenama semena ni dostavom ali pitanje je sta se desava sa carinom i dali ko pokusava sa ovima sto hoce da salju u Srbiju,razumem da skeniraju ali zamislite svako pismo da koje udje u Srbiju mora da se skenira dokurca ako mogu to da postignu,cekam xa neko potegne ili da se javi neko ko je vec narucii i narucujem i ja pa javjam sta i kako.
Ajmo Srbija,ukljucite se da vidimo sta raditi
Neka je sa srećom....Braco,stiglo mi sve uredno danas,druga posiljka..mr.bud..za Srbiju..
Narucio online, Original Sensible Seeds... Platio BC-om, standard with tracking... Stiglo mi je za 14 dana na kucnu adresu upakovano kao da je zlatna poluga!'el narucivao jos neko preko interneta za srb ove god? Imate li preporuku za narucivanje autoflowering semena?
pozzz
DA ZNATE DA NE PORUCUJETE OD SEEDSMANA
a sta ti je seedsman kriv? narucio si, oni su ti poslali.... a to sto je carina otvorila paket i proslijedila policiji...nije problem seedsmana.Preporučljivo je korišćenje malih slova (velika slova označavaju vikanje).
onda izgleda da nisam dovoljno citao po forumu, ja sto sam video najgore sto je moglo da se desi je da me zovu od carine a ovo da mogu da dodju kuci na pretres nisam videoa sta ti je seedsman kriv? narucio si, oni su ti poslali.... a to sto je carina otvorila paket i proslijedila policiji...nije problem seedsmana.
desavalo se vec to bez obzira na breedera/banku ili stealth.