Narucio 05.10., poslano 09.10., jos ih nema tako da ocito nisam jediniŠpanjolska u lockdaunu. Naručio mene od Linde platio 9.10 nisu još poslali kažu usporeni su zbog drugog lockdowna
Narucio 05.10., poslano 09.10., jos ih nema tako da ocito nisam jediniŠpanjolska u lockdaunu. Naručio mene od Linde platio 9.10 nisu još poslali kažu usporeni su zbog drugog lockdowna
Pozdrav i sorry na kasnom odgovoru, nisam bio na forumu...Linda prima karticki? i dali e diakreten paketot?
Posalno 3.11 danas stiglo. 6 dana od toga 2 neradna. Od Linde sam uzeo tako da i dalje ide iz spanije. Sad dal od seedsmana ide ne bih znao ali sto se tice spanije ko drzave dolazi sve regularno i brzo. To je za HR. Sto se tice SRB ucjek je bilo drugacije jer nejdu paketi istim putem, za HR neidu na carinu itd.poslano danas.
marihuana kao biljka sadrzi psihoaktivne komponente, seme ne. ali seme vutre nije legalno drug, da jeste mogao bi ga kupiti tu kod tebe u banatu a ne porucivati iz inostranstva i gledati u bob da li ce proci carinukako je moguce da je marihuana kao biljka ilegalna a njeno seme nije?
Palac zeleni objasnio.
Ako si se bas odlucio za Seeds66 posalji i mail preko contact, ima na vrhu stranice, pod uslovom da si detaljno proverio svaki unesen podatak, korak i opcije i stiklirao sta treba...Na kartici imam 100e, iznos je bio 70e, sad smanjio na 40e i dalje nece. Stvarno ne znam gde gresim, hvala svakako