Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@Trulyo tako sam i ja, valjda zbog praznika u srijedu su malo sporiji, danas sam im poslao Mail i odjednom narudžba završena, te danas šalju, dobio sam i tracking.
Jel zna netko isporucuje li "original seeds store" sjemenke drugih banaka u originalnom pakiranju? Zašto npr. glookies od "barneys farm" na seedsmanu dođe 49eura, a kod "original seeds store" 38 eura? i još k tome dobim sjemnke gratis?
Preporuka nekog feminiziranog autoflower sjemena sa dostavom u Hrvatsku? Prvi put se bacam u sadnju pa bi nešto što jednostavnije i da nije preveliko jer će biti u dvorištu na relativno vidljivom mjestu ako naraste 2-3 metra kako znaju izrasti biljoze. Zato i ciljam na automatic jer ako sam dobro shvatio budu do metar i pol što mi može proći.
Find many great new & used options and get the best deals for Artificial Tomato Red - Plastic Vegetable Tomatoes Fake Vegetables at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!
www.ebay.com
Možda izgleda blesavo ali da gajim u dvorištu ja bih to uradio
Ima smisla Nego da gledam onda bolje feminiziranu običnu ili svejedno da idem na autoflower? Nemam apsolutno nikakvog iskustva o uzgoju i uzeo bih nešto što je vrlo teško za sjebat za početak pa ako se pokažem kao sposoban grower onda će biti druga priča.
Ja bih pre uzeo fotoperiodnu biljku da sam na tvom mestu, i topirao je sto vise puta. Nema sta da uprskas kad radis outdoor ima ali mnogo manje nego u indooru uzmi mentora i bice ti puno lakse...
U linde barneyev lsd stoji neko vrijeme na 10e 3sjemenke, dok su 1sjemenka 8.5€ i 5sjemenki 40€.
Je li jednostavno njihova greska na siteu koja tako stoji mjesecima? Je li tko uzimao? Vidim da je medu najprodavanijima, pa me zanima jesu ljudi skuzili da su ovi zajebali, ili je neka muljaza
Ima li nekog iz Srbije da mu je stiglo seme koje je porucio? Odnosi se na poslednjih 30 dana.
Iz Slovenije su mi javili da od 1.1. srpska posta skenira posiljke i da se vraca seme. Od koga da porucim?
@Cofke odakle ti ideja da lazem? Ne umem da postavim prepisku sa njima, ali ja sam slagao samo ako su i oni mene slagali, u sta ne verujem jer nude povracaj novca,sto cu danas traziti,pa da probam na drugo mesto neko.... @Ljubisa livac i meni brate stiglo prosle godine,al sad mi sve planove izdrndali , imam samo unknown domacicu. Ali sa njom ce biti vise radosti ,prvo kad nikne klica,jer dugo stoje , pa kad ubodem da je zenska i konacno cu biti najradosniji ako bude udarala.
Javljam ako mi stignu menke od nekle , a cu vi javim i okle je stiglo ...Peace
Izvolte ko ne veruje
Sta da trazis negde drugde kada skeniraju posiljke,svejedno ce ti proveravati sta je u njima odakle god narucis,izgleda da je game over ili ako neko zna neku solucija neka javi
@Palac brat nije cela prepiska,u prethodnoj piše da je carinska popta Srbije uvela skener.
Danas sam trazio povraćaj novca,nena ih da odgovore.
Izgleda da ću ponovo da growam domaćicu ,unknown strain , nemam pojma ni odakle sam skupljao,a ni kad....