Hvala ti puno na pomoci , al moj telefon je iz 19 veka , pise da nije komatibilan sa ovom aplikacijom , snacicu se , hvala opetStari,ja isto nisam imao pojma. Nikada se nisam koristio Internet bankarstvom,baš zato i napomenem,da je odlična stvar. Uz to,moj stari od 73 godine se služi njime. Recimo, netko ti mazne brojeve i ide kupit nešto,ako ti nisi kupovao u tom gradu ili taj dan otvarao aplikaciju,prije nego plati,vrača te u aplikaciju,gdje potvrdiš da si to ti i tek onda plati
Imaš pitanje o kriptovalutama i odgovaraš,a za to dobijaš eure nije puno,ja sam dobio oko 5 eura,a odgovori su prije pitanja
Čuj,skineš aplikaciju i onda te navodi,a karticu možeš i nemoraš naručit. Sve u svemu,sa Revolutom se može plačat u svakom shopu u svakoj državi,a napravljena je za nas,što nam je informatika totalna nepoznanica!
U Hrvatskoj dođu,zveckaju u paketu i prodaju se pod kolekcionarski predmet. Ni u Srbiji ne mogu ništa,ali ako na adresi imaš grow,onda je bolje ne naručivat na tu adresu.
Narucio sam ja isto pre par dana, platio sam kriptom i pise mi "Payment accepted", i od tad nista... Mada, verujem da ce ispostovati i nece skemovati, verovatno sada ne rade jer je kod njih u Rumuniji, kao i kod nas u Srbiji, pravoslavni Uskrs.Bok, jel narucivao netko mozda u zadnje vrijeme od seedsmafia? Narucio sam prije par dana, kos je u "processing".
Jesi gledao u hempatie?Jel zna neko gde ima da se poruci originalni Gorilla Glue? Trazio sam na netu, pise da je originalni breeder GG strains, medjutim ne mogu uopste da im pronadjem sajt, a gledao sam u nekim seed bankovima kao sto su Seedsman, Linda, itd... i nisam uspeo da pronadjem. Znam da imaju RQS, Seedsmafia,... ali zanima me da li ima da se kupi negde original
Uzmeš knjige i provjeriš Većina priča je ispričana na netu vec negdje. Ako nadjes 2 kontradiktorne, tražiš dalje. Pa kojih bude vise. Neke strainove i sorte i banke nećete naci vise, dok su neki recimo mijenjali imena sto sorti sto straina. Iz raznih razloga. Većinom jer se genetika izgubi kad mama nije živaKako uopste znati sta je original
Ja sam porucio pre mesec i nesto, idi stranu dve nazad. Dodje Postom obicnom sto se kaze..Pa da pitam , jel neko porucivao sa herbies i uzeo fedex dostavu kazu da stize za 1do3 dana. i ako jeste kako to ide doveze licno fed ex ili neke nase sluzbe kad stigne u srbiju?