Naručivanje sjemenki - zabranjeno reklamiranje!

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

zola

Aktivan Član
11.12.2012
264
613
93
34
Jamaica
Iskreno nemam pojma nista o placanju preko neta , znam samo da podizem pare preko payoneera jer radim za stranu kompaniju , al nebitno , naucice se do sledece godine :)

• Sviđa mi se
Reactions: Obuz84

zola

Aktivan Član
11.12.2012
264
613
93
34
Jamaica
Citao sam dosta o narucivanju u zadnjih 10tak godina , i znam da na semenkama nema thca , znaci ako narucim 10 feminiziranih i padnem sta mogu oni da urade , treba mi odgovor cisto da budem upucen ( kakve su kazne ) , hvala unapred.

0Marac0

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
01.05.2017
2.426
17.801
358
Stari,ja isto nisam imao pojma. Nikada se nisam koristio Internet bankarstvom,baš zato i napomenem,da je odlična stvar. Uz to,moj stari od 73 godine se služi njime. Recimo, netko ti mazne brojeve i ide kupit nešto,ako ti nisi kupovao u tom gradu ili taj dan otvarao aplikaciju,prije nego plati,vrača te u aplikaciju,gdje potvrdiš da si to ti i tek onda plati:)
Imaš pitanje o kriptovalutama i odgovaraš,a za to dobijaš eure:) nije puno,ja sam dobio oko 5 eura,a odgovori su prije pitanja:)
Čuj,skineš aplikaciju i onda te navodi,a karticu možeš i nemoraš naručit. Sve u svemu,sa Revolutom se može plačat u svakom shopu u svakoj državi,a napravljena je za nas,što nam je informatika totalna nepoznanica!

U Hrvatskoj dođu,zveckaju u paketu i prodaju se pod kolekcionarski predmet. Ni u Srbiji ne mogu ništa,ali ako na adresi imaš grow,onda je bolje ne naručivat na tu adresu.

zola

Aktivan Član
11.12.2012
264
613
93
34
Jamaica
Stari,ja isto nisam imao pojma. Nikada se nisam koristio Internet bankarstvom,baš zato i napomenem,da je odlična stvar. Uz to,moj stari od 73 godine se služi njime. Recimo, netko ti mazne brojeve i ide kupit nešto,ako ti nisi kupovao u tom gradu ili taj dan otvarao aplikaciju,prije nego plati,vrača te u aplikaciju,gdje potvrdiš da si to ti i tek onda plati:)
Imaš pitanje o kriptovalutama i odgovaraš,a za to dobijaš eure:) nije puno,ja sam dobio oko 5 eura,a odgovori su prije pitanja:)
Čuj,skineš aplikaciju i onda te navodi,a karticu možeš i nemoraš naručit. Sve u svemu,sa Revolutom se može plačat u svakom shopu u svakoj državi,a napravljena je za nas,što nam je informatika totalna nepoznanica!

U Hrvatskoj dođu,zveckaju u paketu i prodaju se pod kolekcionarski predmet. Ni u Srbiji ne mogu ništa,ali ako na adresi imaš grow,onda je bolje ne naručivat na tu adresu.
Hvala ti puno na pomoci , al moj telefon je iz 19 veka , pise da nije komatibilan sa ovom aplikacijom , snacicu se , hvala opet :)

• Sviđa mi se
Reactions: 0Marac0
29.03.2024
56
208
33
vrijeme je nevjerovatno ovo proljeće, pa se kreće u pripreme, 100 i kusur sitno eurića sam odvojio za seeds pa ide i free shipment
kao staro govedo volim stare sorte više i nikako fruity, citrus, haze mi nikad nijedan nije lego, sad ću prvi put probat svoj orange bud napravit, jer mi je kad sam tuđeg davno davno probo, ostao u fantastic memoriji...
volim i trebam knockout sorte, nikake trippy, imam nešto sjemena od lani ali idem na svježe i siguricu...
davno sam uzgajao white widow i bio mi je ok ali se sjećam da je bio trippy, čak mi je i ak47 bio pretrippy...
black domina, black ghost, grand daddy black sam sve imao i nemam zamjerke....
og kush auto
afghan kush reg
black domina fast
orange bud
masterkush
free
White Widow
Girl Scout Cookies
Grandaddy Black
Black Ghost OG
Gorilla Cookies

30.11.2023
30
119
33
Jel zna neko gde ima da se poruci originalni Gorilla Glue? Trazio sam na netu, pise da je originalni breeder GG strains, medjutim ne mogu uopste da im pronadjem sajt, a gledao sam u nekim seed bankovima kao sto su Seedsman, Linda, itd... i nisam uspeo da pronadjem. Znam da imaju RQS, Seedsmafia,... ali zanima me da li ima da se kupi negde original :)

18.08.2016
202
65
28
41
Jel zna neko gde ima da se poruci originalni Gorilla Glue? Trazio sam na netu, pise da je originalni breeder GG strains, medjutim ne mogu uopste da im pronadjem sajt, a gledao sam u nekim seed bankovima kao sto su Seedsman, Linda, itd... i nisam uspeo da pronadjem. Znam da imaju RQS, Seedsmafia,... ali zanima me da li ima da se kupi negde original :)
Jesi gledao u hempatie?

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Kako uopste znati sta je original kad su svi prisvojtali nazive,ko da svi imaju iste biljke,a sve razlicite? Sad kad kupujes seme ko da kupujes macku u dzaku,ako vec niste saradjivali,ali genetike su razlicite,slicne pomalo? Zar ne?
Mene konkretno zanima kakav je ge fast buds,jel stvarno ko sto pise?

• Sviđa mi se
Reactions: bastrava
30.11.2023
30
119
33
Genetike jesu slicne, na primer RQS kazu da su napravili svoj gorilla glue po uzoru na originalni, tako da je jako slican... Znas da je nesto originalno tako sto kupis od originalnog breedera, medjutim ja ne mogu da nadjem sajt od originalnog breedera Gorilla Glue-a, odnosno GG strains.
Sad sam pogledao na hempatiji, nemaju ni oni

Bizzzo

~ Fly Me To The Moon ~
Urednik
Moderator
11.02.2008
8.126
32.665
2.718
twitch.tv
Kako uopste znati sta je original
Uzmeš knjige i provjeriš :rasta: Većina priča je ispričana na netu vec negdje. Ako nadjes 2 kontradiktorne, tražiš dalje. Pa kojih bude vise. Neke strainove i sorte i banke nećete naci vise, dok su neki recimo mijenjali imena sto sorti sto straina. Iz raznih razloga. Većinom jer se genetika izgubi kad mama nije živa :)

31.07.2024
9
5
3
43
Pa da pitam , jel neko porucivao sa herbies i uzeo fedex dostavu kazu da stize za 1do3 dana. i ako jeste kako to ide doveze licno fed ex ili neke nase sluzbe kad stigne u srbiju?

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Ja poslednje sto znam o njima je da ne prodaju na visa card u Srbiju,ostali nacini mogu. Kad je moglo bili su sve korektno i menka preko, a sto se fedexa tice pitaj njih,odgovorice ti brzo,nadji u prevodilac ako ne znas engkeski i pitaj ko nas ovde.

Igorče

Član iz separea.
Poznanik Foruma
14.04.2016
1.274
4.303
188
43
Kakvo je vase iskustvo sa " linda seeds "?. Jedino sam nasao da oni salju smza SRB i da moze da se plati visom,svi ostali salju za SRB ,ali svi drugi nacini placanja sem karticom. Zna li neko dal ima jos neka banka koja hoce da primi SRB karticu?