Hempatio 'Bajna' ti biseru Jadranskog mora.....Uglavnom MORAM iznjeti neka opetovano loša iskustva s dotičnom tvrtkom sponzorom .
Prošla narudžba strava ,koma....poslali krivo sjeme...danima prepisivanje i objašnjavanje ko zidu...povrat robe šou, ispuni obrazac pošalji o svom trošku
ma svašta nešto ali na moj trošak...nakraju reko pošaljite drugo..dakle odustao od kompliciranog povrata (njihova greška) i ostao prvi put razočaran njima i njihovim politikom prema kupcu.
ALI ne lezi vraže valjda prelako opraštam...slijedeća narudžba...kupujem to i to..vele nema jednog od artikala...ima zamjena..reko NE..daj te mi ovo ima navodim i linkam artikal, 2 dana tišina s njihove strane sad ja opet pitam koji je status moje narudžbe.
A oni sve ispočetka nema toga...reko da odgovorio sam vam odmah(prije 2 dana) što ću umjesto a raspoloživo je.
Ok veli sada gos. Mateja , izvinjava se na moje skoro režanje, šaljemo danas, nakon par momenata stiže mail potvrde moje narudžbe...WTF?
šalju artikal koji nisu imali i onaj koji sam naveo kao zamjenski...opet sve naopako.
Sad zaključak...Dati i 3. šansu NO WAY...već sam im oprostio i alalio 40EU više potrošenih no planirano od prošli put i pregrizao kao od viška glave ne boli,
samo sad apsolutno ne želim više 3 x pričati isto za svaku narudžbu niti trošiti vrijeme na prijepisku s njima a kamoli potrošiti lovu na nešto što ne trebam.
Kako je ova epopeja još u tijeku...atvarno apsurdno za takvu firmu...budete još detaljno izvješteni a ako ima još primjera samo raspalite
odo skuriti jednu da se relaksiram
UPDATE...Naravno relaksiran
..valjda je riješeno na najbolji način gos. Mateja (kiss our hand
)
poslikala ..jesu ispravili su grešku...sad žicam neki t-shirt (XXL)
no neka to sretno stigne na vrata i ja se više ne dopisujem s njima...no way.