Ti COB-ovi bi u pprincipu trebali radit posao ali na zalost ne rade. Testirao sa 6 komada u boxu 50x50 i letilo van vec drugi dan. Nije bilo dovoljno svjetla za bebe, Krenule se iduzivat ko lude. Mozda da idu blize biljci jer nemaju lece. ja sam ga stavio na 40cm, i nije mi se dalo zaj s time, pa sam jednostavno izvadio i stavio ostatak od starog e27 panela.
ne znam, probati cu, imaju dobar spektar i dobru frekvenciju.
dugo sam razmatrao e27 i ove su bile neodoljive i po cijeni i po karakteristikama, morao sam probati i mislim da imaju potencijala.
ova tema polako, dobiva naglasak na jednostavan i, low budget, uzgoj, svatko, jasno tko ima love, moze skucat u opremu vise tisuca kuna i, kao krajnji rezultat je kolicina koju , ja vjerujem, mogu dobiti iz ovog ozgoja. za koji oprema kosta visetruko manje, traje neko vrijeme,jer nije bas najjeftiniji srot, zahtjeva elementarno poznavanje struje, stolarskih i slicnih radova, za manje od 100€.
za ovo sto ja radim potrebno je elementarno poznavanje koristenja osnovnog alata, power tools, jako dobro dodju, busilica na bateriju, mala brusilica. lemilica je must i sav pribor za struju, termo buziri, izolir trake, zice odgovarajuceg presjeka, napajanje za 12 v dc, napajanje 220v ac. radim sa strujom i to nije opasno dok nije ukljuceno.
sve sto radim, radim sam, poucen sa stvarima koje sam naucio na ovom forumu i na jos nekoliko mjesta i htio bih svima pojednostavniti posao i pokazati da za imati jednu biljku uopce ne treba biti botanicar.
power seed mogu li te zamoliti ili nekog mjerodavnog da u naslov teme stavi u produzetk u zagradi
napokon prvi ozbiljni uzgoj [radna verzija]