pa imam problema ova koja se najbolje razvijala i najvisa pocela je nekako klonuti jos pre 10 dana ,listovi vise dole kao da su joj teski pa padaju na zemlji ,zute fleke,tackice po listovima kao da je izgorela i na gornjim i donjim listovima ,dok se ostale jos uvek drze dobro ,primetio sam na jos jednoj list negde na sredini biljke poceo je dobijati iste fleke kao ova "problematicna" .Ove listove koji padaju na zemlji i zute pokidao sam,evo slika ne deluje nesto optimisticno
ovde se najbolje vidi
mada i vlaga mi je pala u poslednjih 2/3 dana ne znam zbog cega bila je dan 40-45 noc 45-50 a sada je dan 30-34 noc 35-40
Mentor Zelenko
Hranio sam ju sad u nedjelju, gdje sam dao Bloom, sv i punu dozu power zymea. Iduće si mi rekao da stavim onda i tnt i onda zaboravim na njega. :D Evo provjerio sad, sve zalivene u nedjelju, ali nisu sve još upile, zemlja je mokra. A što se tiče cvjetanja, 20.7. su stavljene na 12/12, s tim da...
www.vutra.org
mada i vlaga mi je pala u poslednjih 2/3 dana ne znam zbog cega bila je dan 40-45 noc 45-50 a sada je dan 30-34 noc 35-40