Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
od 12 do 18 ne ide gore..ali ventilator sto piri po njima je ukljucen 24h...da probam njega ugasit hoce im biti sta?inace one izgledaju dobro i rastu na ocigled samo me brine da zbog toga nece procvjetat..
Pozdrav Tarzane, moze li se u 5l vode staviti jedna kasika FitoFert 10-40-10 i jos jedna kasika FF 4-10-40, ili prvo jednom 2 kasike jednog pa onda dugo prihranjivanje 2 kasike drugog ? Hvala!
Jedno pitanje u vezi curing-a.Sta bi se desilo ako bi ja nakon 4 dana susenja to ubacio u frizider na par (6) mjeseci?Sve bi ubacio u papirnatu vrecicu od cajeva i dobro zatvorio.
Moram ici raditi a nisam u prilici otvarati staklenke.Rijec je o medical mixu od rq.
Druze,spustio sam biljke na osuncan sajt.Samo im vodu dajem,sve je OK za sada.Vreme me brine jer su rekli da ce kisa I hladno oko 10 c.preko dana pa se plasim da ne navuku plesan.Videcemo vec,a evo i fotki.
Prvi put sve u jednom kadru
Evo pojedinacno po
Pozdrav Tarzane, bacaj neke čarke ,biljke su mi ljubicaste postale, i lisce i vrhovi, hladnoce su preko noci po 4-5'C, a preko dana 20-25'C, moze li se tu ista uraditi ? Izgleda da sam ja neke Africke sorte posadila, vrhovi su rijetki skroz moze li se sa stiropolom da zastitim oko stabla dole ista postici da zemlja bar malo toplija preko noci ostane ?
ljubicaste su od hladnoce, nista strasno. protiv vremena se ne moze..i ja sam u sl. problemu. redovno kontroliraj ima li plijesni i guraj dokle vrijeme dozvoli. stavi koju fotku da vidim koliko su razvijeni cvijetovi, poz
Poz tarzane ajde vidi kako ti izgledaju vec 12 dana na 12-12 ali nista od cvjeta ne vidim i da rastu ko lude dali postoji neko rijesenje kad vise ne bude bilo mjesta ili ih moram skratit?