Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
@Svjetlana nema smisla. redovna kontrola i sad preventivno prskanje fungicidom u ranom dijelu cvjetanja, to je dosta.
@nanananana ako imas vec spremnu zarulju od 250w upali je pa guraj dalje, ali bi trebao totalno ocistiti od gusjenica. a i svjetlo bi udaralo samo po malom dijelu biljke zbog njenog oblika a prostor ti je premal neznam koliko to ima smisla.. da je moja to bi bilo to.
listovi su im ok, stavi odma na cvjetanje. hedovima ne treba svjetla nego listovima! ne isplati se otvarati dnevnik samo za cvjetanje
Veche Tarzane.od nedelju krece kisa i tak do kraja meseca.u dilemi sam,jel ce biti mokra hedovina i za deset dana kad trebam da skidam po pravilu,nece bit sunca.a okt nzm,sta za radit mentore?
edit:slikam sutra trihome pa vidimo
Veche Tarzane.od nedelju krece kisa i tak do kraja meseca.u dilemi sam,jel ce biti mokra hedovina i za deset dana kad trebam da skidam po pravilu,nece bit sunca.a okt nzm,sta za radit mentore?
bok Mentore. i ja neznam sta da radim ... trihomi su mi ok, milky80% - amber(tamni)20% a dlacice ili pistili su mi jos bjeli i stoje gore, nema jih bas puno tamnih..a sad dolazi kisa i ispod 10stupnjeva kroz noč i neznam dali sad sjecem ili ne..
Hvala na odgovoru, ma znam, zalijevanje sam mislila, samo sam se pogresno izrazila, sorry... Evo ovdje mi se ovi fan listovi poceli deformisati i imaju neke pjege po sebi, nisu svi, samo 4,5 ukupno, ali da se nebi rasirilo da reagujem na vrijeme, sta cu ? photo uploading
Hvala mentore ... Ma ovo mi je prvi put ovako, inace budu kao sa izloga hehe, strah me samo da se ne rasiri i ne bude sve hrdjavo...A prosle godine sam ja citala temu ovdje o listovima, bile su slike kad im fali ovoga i onoga, simptomi za ovakav list i za onakav list, sad to nemogu naci ...
A meni danas vise fan listova postalo deformisano i sa pjegama nekim cudne boje, ovo nije uredu sigurno nesto, juce sam primjetila 5 takvih fan listova, danas 20 otprilike, ako nastavi sutra ce biti 100
Hej Tarzane, jel ovo oke?
neznam jel dobro sto sam izabro, nisi naveo kakvu prigusnicu, reflektor, ventilator...
pa sam biro po cijeni. ako treba sta drugacije javi
@dacamaca pregnojeno? sta je to na zemlji iznad biljke?
@Anastazija ako je bila kisa ubrzo nakon spricanja onda da, a mos ponoviti jos jednom spricanje i vise nemoj do kraja tretirati, obrati paznju na vrijeme karence
Kad mi to sve stigne.. Jos ces mi objasnit kako da ja to sve naguram unutra.. To mi nikad nije bilo jasno.. Di sta ide.. I kako..
Neznam ni sam koliko sam procito postova o boxovima ali nista nisam skuzio..
Javim kad stigne