Bitna je vlaznost dosta, higrometar ti treba kako ne mozes naci, mora biti ako ne onda imas kod nasih sponzora. Ok je. Ta udaljenost za lampu od 600W..koju ti imas?
Ok druze,sada mi je mnogo jasnije.Imam jos malo ovog gnoiva,za 3 puta,a onda cu kupiti 1/2kg 15-30-15 i kad to potrosim idem na ono sa najvise kalija,kada ti kazes da je vreme.@Igor SD fosfor na pocetku cvjetanja za formiranje i nastanak cvjetova, kasnije na sredini cvjetanja pojacas s kalijem. Mozes i kombinirati ta 2 gnojiva koja imas, proslu sezonu sam cijelo cvjetanje odradio s 15-30-15 i bili su odl. rezultati. Pusti "farmaceute" oni ne znaju o kojoj biljci se radi
Ostecenje je minimalno i u outdooru se oko ovakvih stvari ni ne zamara, vjerojatno ostecenje od nekih nametnika. Ako se nastavi siriti daj mi ljepse slike, biljka odlicno izgleda i zdrava je, opusteno. preskoci jedno gnojenje s njom, samo cista voda. Ostale biljke za 5!
@ivan333 slaba je, moglo je to biti puno bolje da si davao vode i gnojiva kad joj je trebalo, 2/3 biljke si vec izgubio. Pognoji i redovno zalijevaj, bit ce nesto
Ok,razumeo sam u potpunosti.Slike samih hedova slacu ti svake nedelje pa cemo videti kad ce doci do zadnje dve nedelje.To mozes i kombinirati s tim gnojivom koje sadrzi vise K, jednom s tim sa vise P drugi put ono s vise K i tako do jedno 2 tj pred branje kada ide samo cista voda.
A imam i 20-20-20 pa koje je bljeLave na ovoj od 1,20m sto je pocela da cvjeta izborjo sam preko 25 zenski cvjetova a ova druga veca nisat ne pokazuje kako treba nista mi nije jasno kod ove druge odvojoi sam je od male jer je sumljiva.I kolo da ocekujem od ove male.I kako dalje da je gnojim samo za cvejtanje il da idem i 10 10 10 gnojivo ko i dosad.pozz