U pravu si,nije nesto reprezentativno mislim na brojke,ali za nedelju dana da nabavim nesto samo da bije u cvet;-)7:3:5, zar to nije za vegetaciju N(azot)?
Ok druze,uradjeno;-)Koristi samo fitofert 10-40-10
Hvala druze na savetima.Kopriva ne moze da skodi nikako,pa cu jos veceras nabrati I potopiti da odstoji.Za ovo se slazem sa Tarzanom da koristis vise sa P(fosforom), ali da ih zalivas...zasto to kazem, zato sto sam na par zavrsenih dnevnika uvideo biljoze na koprivi i na ovim hemijama kad krene cvetanje, i sto kaze jedan od nas forumasa(ne bih je otrovom prskao, ionako to posle trebam da palim)...sad vidi makar u toku cvetanja da se "mozda" zadrzis na 1kg(koprive):10L(vode) i ostavis u nekoj kanti da ti odstoji 24h...prirodni insekcid i najjaca prehrana za bilo koju vrstu biljke sto se tice i same vegetacije, a i samog ploda...
P.S. Radice sa ljudima malo vise iskusnijim u poljoprivredi, ionako kroz razgovor pitam jednog od njih "dobro ako narod tako prica da si na mnogim seoskim sajmovima uzimao ta prva mesta sta si onda koristio za veci plod(aludirajuci mu na krastavac, papriku, paradajz i td...), ee sine da ti kaze cika Ljube nemas jace od koprive i vode, upamti to sine!!"
Znam za negativni,zasluzio sam,mada sam mislio da idem u privatnu prepisku,sto nije opravdanje.Vidio sam, dobro je sve. Mogao si staviti jos slika izmedu prvog posta di su male biljke i ovih zadnjih di su biljke u sadasnjem stanju ( velike) ako imas. Ali sve oke, mozes nastaviti dnevnik naravno, malo je kasno ali bar cvjetanje ces predstaviti od pocetka do kraja. Pises sve sto radis oko njih i s cime ih tretiras, objavljujes u dnevnik svakih 5 do 10 dana i to je to.
Negativni si dobio zato sto si davao savjete ljudima ovdje umjesto mene, unatoc 2 upozorenja da to ne radis. Poz