Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozz bizzzo, isao sam u ducan po perlit i uzmem ja to i igrom slucaja naidem na mikorizu od homeogardena i na jedan fabric pot od 20 litara. Kao prvo kako se koristi ta mikoriza ova je neka tekuca, kao drugo dali ce fabric pot od 20 litra bit previse za box 40x50x90 (strain: somango auto) ili je bolji ovaj sta je bio prije u planu od 9.7 litara obicna plasticna vaza?
Biti ce previše, odnosno previsok možda? Da li je fabric pot vislji od te obične od 9.7 l ? Trebalo bi pisati na pakovanju mykorize kako se koristi. Ovu sto ja imam, stavlja se po korjenu kad se presadjuje/klija.
Visi je za nekih 2-4 cm or obicnog ali realno ja to ne moram do vrha punit. Ova mikoriza sta imam je dosl neka prozirna vodica i pise pola cepa za manje biljke cep za srednje i cep i pol za velike i kazu daje se oko korjena pri sadenju i pri presadivanju e sad ne kwzu da to razvodnim sta onda samo to posipam oko korjena i to je to?
Ako cemo gledat za visinu od pota do lampe ima nekih 50-60 cm visine a somango je navodno poprilicno nizak
Mislio sam ga topirat na nacin da 2 ili 3 kat odrezem i skinem sve grancice ispod i fokusiram na 2 glavne grade da se sprezu uz zemlju (izgleda kao slovo T) i onda ih protezat jos nekih 3-5 grana i topirat na krajevima.
Ovako nekako :
Takoder neznam kolko je pametno ovo radit posto je automat pa kad smo vec kod toga reci oce bit bolje ovo ili da ga usadim na jedan kraj pota i protezem uz zemlju do drugog kraja pota?
Nema toga s automatima. Ne preporucam ni topiranje bas. Tako sta možeš s fem. Medjutim čemu sakaćenje toliko? Jesi vidio moj tekući Grow od početka? Fem doduše. Samo topiranje i lst bez tog sakaćenja gore sa tvoje slike
Bez previse filozofije. Ovaj grow znaci ne dajemo nikakva gnojiva. Samo voda i Soma Sacred čaj. Soma Sacred soil je zamješan po preporukama. Ovo je 10l početna tegla. U njemu je 50 % jacine Soma Sacred soil Mix. Biti ce presadjena u 20 l Air Pot. Zemlja znaci BioBizz light mix s kojim je mixam...
Jesam jeaam par puta sam ga prosao cak. Znaci onda ovaj grow budem topirao 3 kat i pustam 4 glavne grane i onda njih jos jednom topnut sta me pusta sa 8 grana ako dobro vidim . Btw pokusat cu i scrog neki napravit cisto zbog visine. Iduci grow cu probat samo lst protezanje bez ikakvog rezanja pa cemo usporedit rezultate
Dakle lst do kraja? Ocu napravit ovako kako sam reko stavim biljku na kraj pota i provlacim ili cu je samo rastezat iz sredine kako god? Nisam bas jako proucavao cisti lst bez topiranja.
Pozdrav svima. Eto mene opet. Odakle poceti a da to bude sve kako treba. To je pitanje sada. Ajmo ovako. Boks tema postoji. Koga zanima kako je izgledala izdrada boksa moze pogledati na ovom linku. Klikni ovdje Ukratko radi se o custom made prostoru od 150 x 150 s predprostorom. Biti ce gotov...
Bok bizzzo!
Kod mene u boxu 80.Pirat,Lavender i Somango krenule cvetat..u Light mix zemlji biobizz,hranim alga linijom Plagron.
Juče zalio sa Plagron alga bloomom 3ml/l i enzyma(pure zym-Plagron)..nisam davao nis cal-maga(Sensi)al mislim ,da Lavender baš to žica?jesam u pravu..
(Na slikama,Lavender 12.dana od sviča,ima lepu zelenu boju,al sam ispod biljke vadio ovakvih par listova):
Jesam u pravu? Znam,da pod cobima(led)-znaju više žicat kalcij i magnezij..a nisam ga dodal nedelju dana.
Peace by Lovetogrow
A sve skuparvi Somango,iza Somango #2-ljevo Lavender
Poz bizo. Sta se radi? Reci mi jel bi smeo da ih osisam malo, mesec i 8 dana bloom. I reci mi box mi je 120x120x200 imam zeus 465w. jel mogu 3 biljoze da izguram?i reci mi sta mislis kako ti izgledaju ova dva zkitlesa