Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ovako. Imam dve outdoor biljke stare mesec I nedelju dana manje vise. Seme sam nasao u paketicu tako da ne znam koji je strain. Zemlju koju sam koristio kad sam kopao rupe je plantela. Zasad dobro napreduje. Planiram da ako bog da nesto dobijem iskoristim za pusenje. Necu praviti ulje. Jos nisu pokazale pol. Evo I slika
Pre 6 dana zalio,ali se bile pojavile plesnjive muve pa sam dao preparat i sutradan sam isprao....Sad je spremno za zalivanje, insekata vise nema...Pa mi kazi jel da krenem sa prihranom?
Znaci nabacao si 4 vrste gnojiva...Ili cak i 5, vidim imas i plagron. Nikad nisam koristio vise od jedne vrste tokom jednog growa. Ni sam neznam sta od toga svega koristiti. HESI tnt ti je za vege, mineralno gnojivo. BioBloom je za cvjetanje organsko. Znaci nikako jedno s drugim, odnosno ide Biobizz poslije HEsija medjutim imas 0 bakterija skoro u zemlji nakon hesija a BioBizz je ogransko. Bakterije hrane biljku. U svakom slucaju Jedino sto vidim kao opciju je da ili nabavis od Biobizz nesto za vege ili od Hesija za cvjetanje. Ovo sve ostalo super, samo ne vidim primjenu.
Sva ta prihrana je od prosle godine,jos nije istekao rok naravno i pazljivo sam cuvao....A eksperimenrisao sam do ove godine previse pa ne bih vise,zato si mi i potreban prijatelju... Inace ova holandska vodotopiva mi se pokazala najbolje,imam njihov katalog pa kontam sve od njih da porucim (Van Iperen) Bolje od Hesi i Biobizz...Sta mislis? A plargon sam koristio samo foliiarno 2-3x u cvetanju...
Sta ce ti mentor ako kažeš da je ovo sto spominješ bolje? Ja čujem prvi put možemo se odluciti za njih, jedino sto ćeš onda ti mene vise mentorirati nego ja tebe
Bizzzo, sta da uzmem za biljne vasi i one male "pamucne" bube ako ne nadjem neopitroid?
Da ne odem u prodavnicu samo da bi mi rekli da nemaju neo. Mogao bih da pitam radnike sta je dobro
protiv tih stetocina, ali sta ako se ti i ostali clanovi foruma ne slazete... Tako da reko aj da te pitam koje su alternative
za neopitroid.
Bok Bizz!
Eto mi stanja u boxu.(100.ka Pirat)
12/12 režim 11.dana,NL(3.fem.foto)hranim sa Plagron alga bloomom 2ml/l.svaka popije 3.5l. 11.l saksije. Mogu sipat oko biljaka ovaj batguano (probao več-i bili ok rezultati..) greensansation kupujem tih dana.. danas 25°C 60%vlage..peace by Lovetogrow
Na obe biljke imam oko 15 bud siteova ili cola, da li je to previse za ovako male biljke? Da li to znaci da ce svaki bud site nositi malo malo bud-a?
Danas sam resio da malo osisam biljke, mada ne znam da li sam im vise naskodio ili pomogao time. Skinuo sam dobrih par listova sa obe biljke zbog boljeg prenosa energije i boljeg cola exposure-a. Nesto po toj logici.
Ee @Bizzzo zaboravio napisat ti.... Uglavno nakon hranjenja i zaljevanja biljka mi se oporavila, ali prije 3 dana sam sve ugasio jel do 5.7. Moram oslobodit tu prostoriju, a po planu je trebala biti gotova oko 25.7. Tako da propao mi je trud, ali sada ce mi biti puno lakse za sljedeci grow, jel sam vece odprilike znam sto i kako... Tako da od 1.9. Ponovno startam s novim i nadam se da cu ga zavrsit do kraja
Pozdrav mentore, dan je 42. Stigla je vents turbina sa filterom sa ugljem. E sad. Turbo sa filterom je dole desno stavljen i tu je ispuh.
Od gore ulaze dva rebrasta creva levo i desno tu ulazi vazduh. Imam jedan vent dole levo i jedan pozadi koji duvaju u biljke non stop.
Vlaga je i dalje oko 64%, a temp je 30-31 preko dana. E sad pre turba skakala je vlaga na 70-74 a sad vise to nema.
Druga muka mi je guzva koja je haos,
Da li smem da trimujem listove one velike koji prave guzvu samo, kao one grane sto imaju samo jedan list i to je to, nece cvetati?
Veceras cu da probam scrog da napravim
Topli zrak brate je lakši od hladnog. Penje se gore, diže se. Ako ikako možeš, okreni. Gore da je ispuh u vrhu boxa a upuh dole. I to pasivni. Btw, čekaj da stane s izduzivanjem pa onda Lolipop i neće biti gužve vise
Pa da skapirao sam da sam trebao kontra nego sam budala zbrzao sam. Sad cu da preokrenem sve. Btw kad ce da stane izduzivanje, gledaj kolke su, sve sam posavijao zivo sto sam mogao, ludnica u boksu hahah.
Samo mi reci na sta mislis pod PASIVNI upuh?
Sone panel kida, nznm gde sam to video ehehehehehe