Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ee @Bizzzo ti imas ph mater, pa me zanima par info.. Ugl gledao po int. Nista konkretno nemogu naci.. Znaci kolko ga cesto trebam kalibrirat(svako mjerenje ili) i onda tekucina kolko smije stajat otvorena.. Uzeo sam ph metar hanna automatska kalibracija.
Ja ne kalibiram pH metar. Dva growa odradim s jednim i bacim, pa kupim drugi. Sad vise od kako uzgajam bez gnojiva u bocama ne koristim PH metar uopće. Morati ćeš pogledati upute koje su došle s njim. U njima piše konkretno sta i kako za taj PH metar. Ja sam koristio do sada samo onda kineske od 13-16€.
Ahaa,bas cu procitat ja sam dao 380kn,i dobio sam tekucinu 4.01,7.01 i tekucinu za ciscenje.. Ugl zanimalo me to jel moram kalibrirat svako mjerenje, znaci netrbam
Zanima me tvoje misljenje za Black Jack? Je l kasno za nju? I s obzirom da sam je nasao samo na Nirvani je l salju oni za Srb kakva je procedura sa njima koliko su pouzdani?
Brate, jesi gledao sta od Some? Salju za srbiju, imaju popust 30 % za nase clanove i imaju legendarne strainove. Imas i ovdje sta ljudi kazu za Somu. Imas kod njega Somango Auto. Legendarna sorta. I nije kasno. Nije kasno ni za fem jos uvijek.
@daj rakije popust je Soma ostavio za naše clanove. Za sada nema rok isteka :) ako interes i dalje bude kako je do sada, 30% kontam za nas ostaje trajno :) 5g https://somaseeds.nl/product/5g/ Ili Budhhas Sister. Indika koja je osvojila 2 mjesto na High Times kupu :)...
Bok mentor...imam par upitnika...ttebao bi presaditi biljke u vece potove a ne znam koja je muska/zenska...rezim svjetla je sada 18 dan,6 noc...biljke su stare oko 2 i pol mjeseca...a nece sve stati u box uskoro...pa.me zanima sta se radi u takvoj situaciji...trebam mjenjat rezim svjetla ili sta?svaka info zlata vrijedi...hvala unaprijed
A cuj. Inace se moze skinuti klon s biljke i staviti na 12/12 negdje sa strane. Pa kad pokaze spol, znas sta je u boxu. Uglavnom, nemas bas previse opcija sada osim ako ces skinuti klona sada sa svake i negdje sa strane na 12/12 dok pokaze spol.
Pa ako ih nosis van, odnesi ih na sajt i presadi. I pusti da priroda radi svoje. Pratis dok ne vidis da su zenske ili muske i to je to. Ako ih ostavljas u boxu to je onda show program
Pozdrav mentore, danas mi je stigao calmag, sutra trebam zalit! Koliko da dodam calmaga? Uzeo sam i mali vent od 20w koji sada puse po biljkama da se ne borim sa onim velikim od 40w! Vidim da mi se vratio stari mentor, el ce biti problem ako se njemu prebacim?!
@Bizzzo bok. Kupila sam cal mag po dogovoru. Na boci sa slike pise od 1- 1.5ml po litri, na netu od 0.1 ml do 1 po litri. Zanima me koji je oprimalni omjer. Pretpostavljam da se to dodaje sa boostom i cannazimeom?