Bok jos jednom nadam se da sad dobro radim sto postam ovdje . kopirat cu i post koji sam postavio na profilu mentora .
imam jedno pitanje , moj prvi grow je u pitanju , sweet seeds kuca , sweet cheese xl auto strain , u 9 tom tjednu su , tricomes su pola cistih pola mutnih jos nema amber , al boja topova je pocela ljubicastit mada taj strain i nema bas tu boju kolko sam vidio od iskusnih ljudi , temperatura mi se zna dic do 28 tokom dana jel mozda problem u tome ? i nisu mi nesto velike narasle mada za prvi put se ne zalim treba nekako krenut i naucit ! zemlja biobizz light mix , pH cijeli grow od 6.0-6.7. vlaga bila 70% prvih 2 tjedna . 60% sve do cvatnje .40%-50% u cvatnji , temperaturu nisam bas mogao regulirat posto nemam klimu al sve u svemu bila je od 19-28 celzijus ,gnojiva koristim od biobizz , biljke su uvijek bile zdrave kolko sam ja to vidio uvijek su bile lijepe zelene boje bez ikakvih fleki il bilo cega jedino sad prije tjedan dana negdje su dobile ko hrdja na zeljezu tako je bilo na listovima onda sam samo sa vodom bez gnojiva zalio jednom i popravilo se je to je bila jedina boljka sta sam uradio , mislim da sam overfeedo jednom sa calmagom zbog tog se to desilo , i sto mi nisu narasle bas nesto veliko tu mislim da sam zajebo sa svijetlom sto nisam stavio na 100% koristio sam je 20% na pocetku, imam 2 mala ventilatora i filtriranu ventilaciju s crijevom koje vodi van , svijetlo je spider farmer SF 7000 , sator mamoth 5x5 i da naravno unutra je 6 biljki