Imam i ja manekenke,sad ih stavila u dečiji šator, temperatura oko 24,proklijale pre 10-ak danaAha misliš na one manekenke? Nema se tu šta reć, sve je jasno...biljčice su se izdužile jer nemaju niti približno dovoljno svjetla. Najbolje ti je da kreneš ispočetka, ali najprije prouči forum kako spada i osiguraj adekvatno svjetlo inače ćeš opet imat manekenke. Ne znam kakvo ti je to svjetlo, ali po biljkama se vidi da tu nešto ne štima...jer svjetla ne da im fali, nego izgledaju kao da ga niti nemaju.
Hahahaha hvala tebi drug puno idem sutra po nove sjemenke a u to vrijeme bi i grow trebao stici. Prvi put je ipakDaj molim te sliku, da vidim te manekenke
Imam nove,ne mogu da uploudujem fotkeTanja 76
Daj molim te sliku, da vidim te manekenke
EDIT:
Aha, vidio sam...16. 10. u temi za probleme ...pa ekipa ti je već sve rekla...izguraj to do kraja kako je da je, imat ćeš za koju frulu na kraju, a sljedeći put od starta osiguraj pravo svjetlo i ostale uvjete.
Neće,bila sam blokirana na sajtu, možda zbog togaEvo pokusacu
Imam nove,ne mogu da uploudujem fotke
Tanja 76
Daj molim te sliku, da vidim te manekenke
EDIT:
Aha, vidio sam...16. 10. u temi za probleme ...pa ekipa ti je već sve rekla...izguraj to do kraja kako je da je, imat ćeš za koju frulu na kraju, a sljedeći put od starta osiguraj pravo svjetlo i ostale uvjete.
Uploudujem sa profila suprugaNeće,bila sam blokirana na sajtu, možda zbog toga
Bit bolje drugi put sad se malo neozbiljno uslo..O jbt. sve same manekenke..pa gdje je ona biljka koju sam vidio u "ako imate problem..."? (ona što je u cvjetanju)...nju završi do kraja kako je, a ove bi ja iskreno sve bacio i krenuo ispočetka kako treba. Ljudi moji, jel vi išta pročitate prije nego krenete u nekakav pothvat? Za mene je ovo krajnje neozbiljan pristup. Ako te stvarno zanima uzgoj kanabisa, baci se na čitanje...jer ovako ništa od toga.
Hvala, zaista sam neozbiljno počela,čak nisam mislila ni da će proklijaju tolike semenke, ali svejedno ću ih pola baciti,jer nisu sve ženke, sigurno ima i manekena.Zemlja je ok,kupljena za to,samo ih zalivam vodom za sada, temperatura je oko 24,a imam i još semenki koje klijaju,pa će biti bolje, Svakako hvalaO jbt. sve same manekenke..Tanja 76 pa gdje je ona biljka koju sam vidio u "ako imate problem..."? (ona što je u cvjetanju)...nju završi do kraja kako je, a ove bi ja iskreno sve bacio i krenuo ispočetka kako treba. Ljudi moji, jel vi išta pročitate prije nego krenete u nekakav pothvat? Za mene je ovo krajnje neozbiljan pristup. Ako te stvarno zanima uzgoj kanabisa, baci se na čitanje...jer ovako ništa od toga.
1. Imaš više biljaka u jednoj posudi (gredici) koja je btw. preplitka.
Uzmeš normalnu posudu/pot zapremnine min. 10 l, ako sadiš više biljki svaka biljka mora imat svoju posudu/pot.
2. Zemlja se uvijek napuni do vrha posude, a ne kao kod tebe na slici.
3. Ne znam kakva ti je ta zemlja/supstrat, ali zemlja mora bit kvalitetna (naći ćeš na forumu kakav supstrat trebaš kupiti)
4. Biljke moraju imati dovoljno svjetla od samog starta kako bi se razvijale kako treba...u suprotnom se samo izdužuju za svjetlom, kao kod tebe.
Popravi sve greške, posadi u kvalitetnu zemlju, pobrini se da im je uvijek toplo (20 - 30 °C) i za prvih mjesec dana (ako ne i više, ovisi kakva je zemlja) nemaš šta osim zalijevat ih sa vodom kada zatraže, naravno ubaciš još neki trening i da vidiš rezultate na kraju.