E baš crnjak,javi mi ako ima spasa.PozdravLudi Gonzales
Nisi ju ništa pecnuo, to su nametnici "Leaf miners"
Skini te zahvaćene listove i bilo bi dobro da tretiraš biljku sa nekim BIO insekticidom.Leaf Miners & Cannabis - How to Identify & Get Rid of It Quickly!
Leaf miners leave strange path-like markings on your cannabis leaves. Stop them before they get out of control. Learn how to get rid of leaf miners ASAP!www.growweedeasy.com
Možeš, ali ako ćeš uzet Powerzyme onda izbaci taj Aminoflex, Boost također može, njega ubacuješ tek poslije kako sam ti napisao.
Carboload sadrži glukozu (grožđani šećer) i ksilozu (drvni šećer), ne treba ti med. Ali i bez tog sveg možeš najnormalnije odraditi grow.
Megatron22
Izgleda da je izbacila "banane" (također se nazivaju "nanneri")
Obično rastu u muškoj peludnoj vrećici, ali se ponekad pojavljuju izravno na ženskim pupoljcima, posebno u stresnim uvjetima, također uzrok može biti i genetski.
VajperLearn How to Identify Cannabis Hermies, Pollen Sacs & Bananas
Learn the difference between male and female cannabis plants, and find out what to do with "hermies" (female plants showing male pollen sacs or bananas).www.growweedeasy.com
Odgovorim ti uskoro...
Kako misliš ako joj ima spasa, pa nije joj ništa osim što je bacila koju bananicu. Mislim, ako imaš više biljaka naravno da ćeš ju ukloniti, ali ako ti je to jedina biljka ostavi ju, bit će nešto od nje na kraju.Megatron22
Izgleda da je izbacila "banane" (također se nazivaju "nanneri")
Obično rastu u muškoj peludnoj vrećici, ali se ponekad pojavljuju izravno na ženskim pupoljcima, posebno u stresnim uvjetima, također uzrok može biti i genetski.
Learn How to Identify Cannabis Hermies, Pollen Sacs & Bananas
Learn the difference between male and female cannabis plants, and find out what to do with "hermies" (female plants showing male pollen sacs or bananas).www.growweedeasy.com
Ok,skontao samNisam to tebi napisao, ovo je tvoj dio:
Imam samo jednuOvo je samo tvoj dio, da se razumijemo :
Kako misliš ako joj ima spasa, pa nije joj ništa osim što je bacila koju bananicu. Mislim, ako imaš više biljaka naravno da ćeš ju ukloniti, ali ako ti je to jedina biljka ostavi ju, bit će nešto od nje na kraju.
Imam samo jednu biljku,sad me sjebale ove bananice i ne znam sta da radim.Hocu li pocupkati bananice, samo su na dva cvijeta.Ovo je samo tvoj dio, da se razumijemo :
Kako misliš ako joj ima spasa, pa nije joj ništa osim što je bacila koju bananicu. Mislim, ako imaš više biljaka naravno da ćeš ju ukloniti, ali ako ti je to jedina biljka ostavi ju, bit će nešto od nje na kraju.
Pozz Badi i ekipa, evo dva 3,5 tjedana stara ginger puncha, jedan se cini dobar, dok drugi par dana vec kao da se susi, imas li savjet kako da tretiram biljke i da ih presadujem ili ostavim u potu.Pogledajte prilog 339537