Njokic
Ako si ih presadio prije tjedan dana, čemu već gnojivo? U zemlji imaš hranjiva za par tjedana.
NjokicAko misliš da će imat dovoljno hrane do kraja vegetacije nemoj davat ništa za vegu, ali kad prebaciš na 12/12 biljka naglo krene sa izduživanjem, a tad ima i puno veće potrebe za dušikom.
Poprilicno cesto zalijevam, gledam da mi uvijek bude vlazno kad stavim prst 2 - 3 cm duboko u zemlju.DigitalniNomaf
Daš npr. Bloom + Posphorus, zatim Boost + Powerzym...ili Bloom + Posphorus, drugo zalijevanje Boost, a zatim još treće zalijevanje daješ samo Powerzym i tako u krug.
Njokic
Ne znam kakav ti je plan, ali nadam se da si pročitao pravilnik...jer sa ovoliko biljaka u cvatu bit će banana.
Nije od Bio Killa, ali moguće da je od prskanja po suncu.
sure
Koliko često zalijevaš?
Nema potrebe dodavati ništa u Terra magmu a kamoli ne stiropor. Terra magma je već sam po sebi prozračan supstrat, sadrži granulat islandske lave koji omogućuje optimalnu opskrbu vodom, kisikom i hranjivima.
Ahaaa, fala fala. Ima smislaE to nije dobro, vjerojatno i žuti od prezalijevanja. Zemlja ne smije biti stalno vlažna.
Kad se posuši zalijevaš, korijen mora imati zraka. Nešto si očito pobrkao, pravilo je...kad gurneš prst, ako je vlažno ne zalijevaš...ti radiš suprotno.
Njokic
Nisi mi odgovorio, da li si možda prskao biljke po suncu?