zar vam nije jednostavnije ne palit ventilaciju prva dva sata nakon što se svijetlo upali,da biljke upiju malo onog što su ispustile
'0' bodova, ako misliš na filtere koji idu u kuhinjske nape,oni ti isključivo služe da kupe masnoću iz pare od kuhanja,pečenja i sl ...inače ti napa liči na rafineriju ako ga nemašrasta-man je napisao(la):Poz ekipo, sta mislite o heppa filterima za prociscavanje vazduha, tj kontroli mirisa. Imam neku ideju kako bih napravio i podelio to, pa me zanima vase misljenje da li uopste mogu sljakati u tu svrhu takvi filteri, pise da prociscavaju 99% vazduha. Jeftiniji su za pravljenje carbon filtera pa bi mogli sastaviti nesto zajedno. Moja zamisao je da sa jedne strane kartonske kutije stavim filter, a sa druge neke ventove ili turbinu, i sve to leepo se spoji da dihtuje i eto heppa filtera
Mario,jedared sam negdje malo čitao nešto o toj boji što se tiče refleksije svjetlosti,pa sam sada potražio,i evo jedan copy pastemario339 je napisao(la):jeli se itko igrao sa asfaltnom bijelom bojom koju koriste cestari kao reflektirajuci materijal za obloge boxa ili zidove...jednom davno sam imao prilike prebojat strop od kupatila i cini mi se da bi mogla biti idealno rijesenje sto se tice refleksije ( kao bijela folija ako ne i bolje) i higijenski je prihvatljivo jer se mozes prati lako se nanosi brzo susi a 1kg pokriva dva m2 i nije skupa pogotovo ako poznas netkog tko joj ima pristup