Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Dan 38
Rezim-od jucer 12/12
Gnojenje-danas..Pakistan valley i M.K.Ultra sa 15 ml orgatrex,gram bactrex i po jedna tableta na pot.Y griega ce malo pricekati jer je i mlada 10-ak dana...
Temp,vlaga-stavio turbinu sa filterom..noc-20,22,dan-24,27
Prebacio sam na flovering mode na 30 danu sa dvije trecine snage.Sve je ok,50 cm udaljenost i picimo dalje..
Exodus chese,4 litre pot,GHS
Pakistan valley,reg,WOS
M.K.Ultra,T.H.seeds zvana "bombica"
Y griega CBD,Medical seeds
Okup...
Kuca...
Eto ekipa..to je to.Sad idemo na debljanje.Dobiti ce zadnju dozu gnojiva kao i sporoopustajucu tabletu kako bi tokom cvijetanja bilo dostatno dusika..prelazim na PK plus Green sensation kad dode vrijeme za to
Danas cu ih jos sve malo rastegnuti,zategnuti i pustiti da odradi svoje
Hazeri stvarno voli kad je tijesno
Ljepotice druže, a pakistanka me je začarala, sihire mi bacila
Hazeri pošto si ti stručnjak oko autopotova, il koliko toliko imaš iskustva sa tim, de mi reci, jel se mogu i airpots kao autopotovi koristit?
Za autopot trebas imati pot po mjeri,a airpot to nije..Medutim mozes rupe probusiti sa strane iliti do 5 cm u visinu..To bi funkcioniralo.Isto tako airdome mozes staviti na dno autopota. @d@ni je to rasturio
Airpotovi ne bi mogli funkcionirati kao autopotovi jer imaju dolje skoro suplje dno pa bi vjerojatno korijen probijao van i unatoc onom bakrenom podlosku koji ide u svaki autopot koji sprijecava izbijanje korijena van.
@hazeri
Ja Exodusu sigurno ne bi stavljao ekstra BioTabs tabletu jer je prenapucana dusikom. U zadnjem growu nisam stavljao ekstra tablete i uopce nisu pokazivale da ima fali duskika. Samo sam ih pospricao jednom tjedno Boom Boom sprejem u prava dva tjedna cvjetanja (dusik i ostale amino kiseline). Dalje samo PK-5 8 (koji ima u sebi dusika - NPK 2-5-8) i nikakvog manjka nije bilo. Ako i zafali bubnes dozu Orgatrexa, al koliko vidim sve imaju ekstra dusika.
Haz jesu ti iste dimenzije boxa kao prosli grow, 80×80 ako se ne varam? Sjecam se da si imao problem s 'guzvom' prije nego si izbacio bolesnu NL.?
Fino to i zdravo izgleda,ulaze s dosta N u cvat
Drago mi je da sam barem malo pomogao, razmjena iskustava je sve
Mali prostor mora biti komplet ispunjen da bi dao svoj puni potencijal, lisce mora biti doslovno zalijepljeno na boks.
Hazeri malo kasnim ali svakako pratim i na jesen kopiram ako se zemlja do kraja pokaže kao pravi izbor, a po viđenom do sad tako će i biti . Samo nastavi sa detaljma da se ima kaj kopirati i naravno neka je sa srećom.