Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nije..Inace out udaram samo sa zemljom,a dva koja sam odradio indoor..nije vrijedno spomena.Ajd nek bude jednostavno..tako najvise volim..nisam ja od ppd-ova,ccao-a..pdv-a..ja na seljaka..50 cm,dvije trecine snage i masala
Momcina koji je meni editirao prvi dnevnik na Vutri...bilo je davno8;30 ujutro..odmah Ven u glavu sa brojem biljakasjecam se ko sada..
Vennema stednje kad je ljek u pitanju Veliko hvala na ponudenoj pomoci za zemlju
Ekipa hvala na podrsci.Nisam htio otvoriti dnevnik..reko dosadio sa slikama,dnevnicima...ali hebaji ga..meni nije to to ako sa ekipom ne dijelim.Eto,ubacio sam dvije nove sorte,zemlju..ima novih stvari..tabse ne mjenjam..amen
Najbitnije je da nije dosadno. A dosadi sve isto. Zemlja je zakon, nema tu greške, s perlitom može biti i prozračnija od kokosa. A nije šuplja hranom ko kokos. Meni osobno kokos paše jer mi rezerve ne zauzimaju mjesta ko zemlja, ogromne su to kese. A tebi je takav i kokos. Meni su cigle kokosa izuzetno praktične, stoje u kutu, ne postoje dok ne dodam vodu.
nije od ppdf-pdv-pvc-wc, bebu na 250-300 i miran si dok je ispod 600, kad širiš biljke gledaš rubove ako je svijetlo preslabo digneš i pojačaš, toliko da ispod panela ne prži a na rubovima ima dovoljno, indike u cvatu nejdi preko 900 (crveni filter)
odnosno,iskustva imaš, znaš kako je najbolje pa sad lijepo usporedi s brojkama. , crveni na plavi ili prple filter i kontrola, 100-120 000 isprobano sa mazarom, previše.
Dan 4;
Presadivanje M.K.Ultra i Pakistan valley..Y griega cbd se ceka da pocne drugi kat...
Gnojivo;
-startex 50 ml
-micotex 2 grama zemlja,rupe tri grama(u rupama sam izmrvio u prah)
-tablete 2 komada
-sve poliveno sa 5 ml orgatex i 1 gram bactrex,voda bez korigiranja ph,odstajala 30-ak minuta
Sretno drug moj
Jako fino i pedatno to izgleda kao i uvijek
Ovo ce, iam felling bit tvoja najbolja predstava do sada sa ovom opremom.
Uvijek je bilo dobro, dapače brutalno ali ti naravno težiš boljem, pa tako i mjenjaš stilove i prihvačaš tuđa mišljenja...
Moram priznati da pozdravljam ovu tvoju promjenu u smislu supstrata itd
I vjerujem da ti je to dobitna komba
Razvali