Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo, pao manji Buddha!
Opet sam zaboravio, kupit rukavice, pa sam sav ljepljiv
Veči Buddha je duplo veći i taman još tjedan dana, pa ču i njega, capnut!
Malo sam ga raširio. Ogroman je....
Supercrop joj paše , odličan strain. Sve u svemu, zadovoljan sam, a još jednog imam
Mini upsić :
Veliki Buddha bu još tjedan dana,tu negdje. Trihomi su mlječni, ali tako je bilo i na manjoj, a pasalo joj je, što sam ju ostavio duže!
Raširio sam ju, da donji vrhovi sazriju.
Gnojivo:Iguanu bloom, Nirvana, Carbo-load, Big bud i Overdrive!
2 Zeusa i jedan HLG(380w),korišteno oko 300w!
HLG sam ukosio, da tuče sa strane.
Javim kad ju skinem
Zadnji update :
Pao je i veliki Buddha. Duplo veći od sestre!
Prije mraka,
36h je bio u mraku i jutros, sam mu presudio!
Ima dosta popcornova. To sve ide za ulje sa New York Cityem, koji je ispao dobrog dima, ali flufastih vrhova... .
Prvi, manji Buddha je ispao oko 140g suhoga. Ovog večeg bum prijavio dok se osuši!
Sad mi je malo žao, što nisam, barem jedan klon skinuo. Ali, što je, tu je....
Hvala svima na ljepim riječima. Javim situaciju, kad se osuši, a onda napokon, dnevnik može u završene!
Hvala adminu koji je promjenio naslov. Ja sam zaboravio
Zadnji update :
Evo, osušio se i veliki Buddha. Do sada, najveća biljka u mom growu! 340g+140g od malog Buddhe=480g+Mataro blue 90g=570g suhoga.
Skoro 2 g/w
Odlična tura!
Iznenadila me količina. Vrhovi su tvrdi i masni sa ne baš puno popcornova. Ima ih, ali su prekriveni trihomima!
Dim je lagan za pusit, a udara dosta jako... Slatkast miris...
Mataro je isto jakog dima. Vrhovi tvrdi i veliki, bez popcorna. Više za preko dana.....
Završio je ljetni dnevnik
Svima sve najbolje u nadolazečim praznicima i ostavite joint na badnjak, da se dedica napljuga
@caspe ,prepolovi ti račun za struju!
Mogao sam i sa 200w, samo 2 Zeusa na 70%. Nebi bilo velike razlike!
Oko 300w LEDa ide na m², čak i nešto veći prostor! Recimo 120ku...Uzima se jače, da se bordovi ne teraju, preko 70% snage, a onda traju godinama!
Ljudi brkaju babe i žabe.
Gramaza. Gram/Watt.
Ne ovisi o vrsti rasvjete, dal' je LED ili HPS.
Ovisi iskljucivo o sorti koja se sadi, (duzini vegetacije), vrsti uzgoja i groweru.
Razlika je u potrosnji elektricne energije.
Npr, ja sada imam 3 sorte u boxu. Pod istom rasvjetom, jedna sorta ce dati troduplo vise suhog uz duze cvjetanje u odnosu na druge.
Super!!Obdarile tvoj trud i pažnju!
Čestitke na uspješno završenem growu,big big!
I baš dobra kvantiteta za tu površinu.Skidam kapu,i želim ti puno užitka u plodovima!
peace by Lovetogrow
p.s.dnevnik si ekstra vodio!