Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo, da nastavim dnevnik. Preskočili smo vegetaciju
Da ne otvaram novi dnevnik, pošto su biljke, praktički pod istim setupom. Jedino vlaga ne prelazi 50%,dok u prošlom growu nije išla ispod 70-80%....
Temperature su iste. Palim grijalicu preko noći, dok ne počnemo grijat kuču!
2×Laughing budda od Barney's farm
Mataro blue od Kannabia seeds
Mataro je ovaj prema nama....
Budde su posađene isti dan, ali jedna je malo sporija. Zato sam stavio mrežu, da ju lagano spustim....
Jedan Zeus je lm301h diode cri 90. Sada ima 5 verzija Zeusa 308xt u svim bojama Ovi su od 3500k,ali se malo razlikuju u boji. HLG je 3000k i obskbrio sam se novim bocama
Više od pola je nepotrebno, ali zabavno je ponekad a i cijene su pale ili u tom shopu, nisu ni bile visoke. Jer 280kn za litru Iguane je previše. 120kn je malo skuplje od Hesievog blooma, pa sam opet uzeo Iguanu bloom i grow!
Dobro kažeš... te bočice su zanimljive i uvijek kad sam u shopu kupim neku kao nepotrebnu "bočicu", ali uvijek posluži.
Super ti sve to izgleda... udri dalje
2 dana na 12/12 i več se Mataro počeo izduživat!
Ljevog, večeg buddu pokušavam štopat, cropanjem, ali neda se... Davao sam Rhino skin i stabiljke su odrvenile! Bolje je pričekat do cvata sa Rhino, jer su biljke elastičnije.
Temp. Dan:29°
Noč :22°
Vlaga oko 50%
Uz Jungle juice GMB, davao Nirvanu, Carbo-load. B-52 ne dajem, jer štopa strech i dobro to radi, tako da ga ubacim početkom 2.tjedna cvata sa Big budom....
Budda ima ljepe vrhove. Opčenito, biljka je naljepša u prefloweru!
Dva Zeusa na 60% snage(2A) i HLG 100v2.
Svaka ima svoj board...
Pojačam Zeuse na 75% i tako do kraja!
Evo, da javim situaciju. Prvi tjedan na 12/12 i ništa zanimljivog se ne dešava!
Veči Budda, supercropan, pa je i dosta veči od drugoga!
Manji budda je krenuo, repidno. Ne dajem mu, da ide u širinu. Ovako bi trebao ostat+ strech...
Mataro blue se polako izdužuje
Za sada su Zeusi na 60% snage. Kasnije, kada stane s strechom, ide na 75%(100ak Watta) i tako do kraja!
Evo ih u 2.tjednu cvata!
Laughing Buddha senior
I manji Budda, desno...
Matoru sam odrezao sve grane. Ostavio 8 glavnih, jer bu malo mjesta, sada kad budde, strechaju.
Mislio sam ga bacit, ali i da dva vrha ostanu, dobro je... Da nisam potrošio mreže za paradajz, raširio bi samo budde i popunili bi box. Ovako ču imat dva harvesta. Za 8 tjedana, pa onda budde!
Prošli put su strechale do 3,4 tjedna cvata, a cvate oko 12 tjedana.
Temperature 29° dan
22° noč
Vlaga je oko 50%,ovisi...
Dobile su prvi put Iguanu bloom, Nirvanu i Carboload uz Piranhu i Tarantulu za korjen...
Najveći online dobavljač sjemenki konoplje. 20+ sjemenskih banaka i 200+ sorti sjemenki konoplje na zalihama. Otkrijte redovite mjesečne akcije s popustima do -50%. Diskretna kupnja i dostava. Hempatia Growshop.
Ljepotice u 2.tjednu cvata, odprilike...
Nema nekih velikih promjena. Svaki 3. dan po 3 l vode+gnojivo/aditivi. Pošto dugo cvate, dobija bloom, Nirvanu i Carboload!
Mataro je sve manji ostavio sam 8 glavnih grana, ali nekako mi nestaje mjesta!
Počeo se Buddha osjetit!
Uzgojio sam dva u ormaru i odmah sam se sjetio mirisa. Po Bazuka žvakama, tko ih je žvakao, zna o čemu pričam!
Evo jedna prije buđenja Ove su sada u boxu!
Bojao sam se, da ne mutira kao prva tura.
Mislio sam, da je od dušika, ali isto su dobijale, a druga ko bombon!
Nisam ju trenirao. Bila je duplo manja i u strechu, otišla debelo iznad druge. Strechala je nekih 300%
Ove su strechale nešto sitno i paše im HST. To sam čitao i prvi put na seedfinderu, da voli topanje, supercrop i sl. Samo, bio sam tek počeo i nisam htio supecropat, a očito im paše, jer ona koju sam samo topao, dosta je manja...
Teško mi se sjetit rada, da ne lupam bezveze, ali miris mi se uvukao u pamčenje!
Jedina mana, dugo cvjeta, 11-13 tjedana, ali dok su staklenke pune, neka se samo sunča, koliko god trebalo
I ono najbitnije, od 5 sjemenki, svih 5 je izašlo iz zemlje.
Up to date!
Evo u 3.tjednu su cure i sve to polako ide, kod Sative.
Počele su se debljat. Piju ko blesave, za sada sve 5
Mataru su ostale 8 glavne grane
Buddha se je raspružio po cijelom boxu.
Srečom, nema mutacije, kao na biljci prije njih. Iz istoga paketa. Jedino što mi ima smisla, da je svjetlo tinjalo ili negdje curilo u box, pa je revegetirala. Ali, ni to nije 100%,mutirala je i bok...
Sve je više, manje, isto. Dobijaju Iguanu bloom, Nirvanu, Carbo-load. Voda iz pipe mi je cal/mag, jer je cca 300ppma i več drugi grow ga ne dajem!
To je jedino izmjenjeno, ostalo ostaje isto....
Zaljevam svaki 2.dan večeg buddhu, a manjeg svaki 3.dan. Tako piju od početka swicha....
Ovo bi bio manji Buddha! Po žvakačoj gumi mi kuča miriši. Nisam siguran, jel Čunga-lunga ili Bazzoka??
3 borda, svaki tuče s 100ak watta. 300w ih trenutno sunča. Čak je i previše, ali šire se, još strechaju. Veči Buddha je supercropan, pa ide u širinu.
Nebi ni skužio, da Mataro nije steran u kut i da nisam dizao ventilator
Temp. Dan-28°
Temp. Noć-21°
Vlaga oko 50%
Pa se vidimo
Hvala frende
Dugo sam čuvao sjeme, jer bu dugo cvale. Do 90 dana... Uglavnom, 11-13 tjedana, trenutno su pred 5.tjednom(s ponedljeljkom računam). Taman do nove godine.
Osjete se van kuče, nisam još imao tako jak miris, mada Cheesevi idu u 120ku sa filterom...
Auu... šta će onda biti pred kraj kad se već sada tako osjete Morat ćeš Jagi trčati po dodatne filtere
I taman za doček berba kad bude sve smrdilo po petardama pa zamaskiraš miris. Ili sam pucaš i sječeš hehehe.... jer poznato je kad sječeš da se 10x više osjeti nego dok je još u zemlji. To mi je najgori dio i radim to uvijek oko ponoći dok nema nikoga baš po vani.
A sa ovim skunkovima ni sam neznam kako ću jer mi se doslovno povraće kad otvorim box kako zaudaraju. Bit će svega..., a i zahladilo je vani pa se ipak manje osjeti...barem mislim.
Srečom, nemam tih problema!
Na dobroj sam lokaciji, što se toga tiče!
Sranje je u stanu, ako nemaš ok susjede. To može biti problem, ali srećom sve hašomani oko mene
Update :
Mislio sam, da če to sporije iči, ali evo nas u 6.tjednu. Sad je na pola puta, možda par dana manje...
Mataro se nekako ugurao sa svojih 8 grana...
Buddha #1
I Buddha #2
I bez tog kontrasta
Velikom su listovi malo bljeđi, ali dobil bu Iguane grow sa Iguanom bloom, pola doze jednog i pola drugog... .
Mataro je dobio par puta Jungle juice. Nisam mu davao boostere i sl.jer sam mislio, da bu moral van!
I još jedna Buddha#1
Buddhe su na Iguana bloom, B-52, Nirvana, Carbo-load, Big bud, Rhino Skin i kada dođe vrijeme, Overdrive mjenja Big bud! Pošto cvatu dugo, dam čistu vodu jednom, gnojiva i boostere u drugom. Rhino skin dajem pola doze...
Svako drugo zaljevanje vodom, stavim Pure Zyme od Plagrona, a sad bi već mogao sa svakim!
Temperature i vlaga su iste 22°-29°i 40-50%
Vodi ne korigiram ph, jer je 7.1 iz pipe ,ali stavim pumpu sa kamenom, da mi zamješa gnojivo i ostavim 10ak minuta. Obogati vodu kisikom i klor, ishlapi. Imam pumpu na baterijeza ribičiju. Dobro ju je oprat, nakon što mješa gnojivo.Kamen je dovoljno stavit u čistu vodu, i to je to...
Iz drugog kuta Buddhe
Pozdrav