grouchy, još uvijek mi nije baš jasno, kako to da kod nas biljke u outdooru završavaju toliko kasnije?
Jer, podatke koje navode proizvodžači, odnose se na područja u Sjevernoj polutki/hemisferi, a tu spadaju; Europa, Azija (osim većine indonezijskih otoka), središnji i sjeverni dio Afrike, Sjeverna Amerika i sjeverni dio Južne Amerike.
Čak, evo npr. za ovaj strain se isto navodi da završava u 10. mj. (Sjeverna polutka), također, u opisu piše sljedeće:
Logičnije mi je, da duže cvjetaju nešto sjevernije, npr. u Njemačkoj.
Isto tako, kako je moj prošlogodišnji Auto Super Hash završio po "papirima", iako je i tada dosta njih pisalo da ne gledam šta piše, jer kod nas biljke cvjetaju duže?
Zašto bi lagali, nije im to u interesu?
Jer, podatke koje navode proizvodžači, odnose se na područja u Sjevernoj polutki/hemisferi, a tu spadaju; Europa, Azija (osim većine indonezijskih otoka), središnji i sjeverni dio Afrike, Sjeverna Amerika i sjeverni dio Južne Amerike.
Čak, evo npr. za ovaj strain se isto navodi da završava u 10. mj. (Sjeverna polutka), također, u opisu piše sljedeće:
Mislim, sigurno kod nas nije kao u Kaliforniji, ali Italija je blizu.Power Flower ~ Royal Queen Seeds
Preferira topliju klimu, područja poput Kalifornije ili Italije.
Također, se može uzgajati u Južnoj Francuskoj i Njemačkoj.
Logičnije mi je, da duže cvjetaju nešto sjevernije, npr. u Njemačkoj.
Isto tako, kako je moj prošlogodišnji Auto Super Hash završio po "papirima", iako je i tada dosta njih pisalo da ne gledam šta piše, jer kod nas biljke cvjetaju duže?
Zašto bi lagali, nije im to u interesu?
Poslednja izmena: