Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nezz, nemam pojma, nekako me ne privlace 4 autopota
Nekako vise volim jedan autpot imati i to mi je taman za manji box... Uzeo sam bas novi od 25l, sad samo dok dodje na red...
Jedan izvanredni update, na Shamanu sam nasao jedno otvoreno jaje i skinio sam jos jedno dvadesetak komada. Vec sam ga jednom imao i isto sranje je bilo tako da ga definitivno ne preporucam nikom!! Prebacio sam ga u mali box ispod led-a da vidim kakva ce situacija biti u narednim danima....
Meni se to isto dogodilo par puta. Skinuo bi ta jaja, a nova ne bi vise rasla. Nisam nikad našao više od 5 sjemenki... iako sam nalazio i otvorena jaja. Mislim da bi mogao biti dobar shaman.
A ocito mu je takva genetika osjetljiva iako nije imo nekog stresa
Blader ma nije problem skinit par jaja ako vise ne rastu ali ovdje ih je bilo puno vise od par pa zato prevencije radi ide u mali box do daljnjega... a sto se tice otvorenih tu si onda imao srece jer inace bude cirkus, provjereno
ja bas vecam ovih dana sta je gore..bananice ili jaja..meni se na jednoj biljani javile bananice..svaki dan nadjem po par komada..za sad nije preobimno..30ak dana na 12 12 ,nakvasim i skinem sta mogu..biljka se pumpa,sad nemam je gde odvojiti,a saseci je necu..idem do kraja,a da vidimo i taj film
ma kaka dosada, evo bas sam sad skinio desetak jaja i sa OG-a, cetiri su vec bila otvorena, pelud su istresli po grani... sa Shamana sam i sinoc i veceras isto skido i vratio sam ga nazad u box... i tako, veselo ce biti, opet
Na OG-iju nisam naso vise ni jedno jaje, a razlog jajima na njemu je ajmo reci i "ocekivan", bio je izlozen stresu stalno jer se bunio tokom cijelog growa na unutarnji vent, imo je i jaci loli a i kropan je tako za da njega mogu reci da i ima opravdanje za jaja.
Shamanova jaja pripisujem genetici, imao sam ga vec pa znam da je osjetljiv i zato ga nisam ni diro previse, imao je samo minimalisticki loli, par doljnjih listova tek tolko da mogu lakse zaljevat. Vise ne baca toliko jaja ali jos se pronadje pokoje, sinoc sam naso jedno otvoreno u hedu, jbg promaklo mi kad je gust tako da sam se pomirio sa sjemenkama, a nadam se u sto manjem broju .
Liberty je ok, na njemu nema nista, kropo sam mu jedan vrh...
Od zadnjeg update sam skinio jos pokoje jaja na Shamanu, bilo je i otvorenih i iskreno vise mi se neda gledat i cupat jer sam siguran da je opraseno tako da zadnja 3 dana nisam ni gledo, veceras je zaljevanje pa cu vidjet kakvo je stanje...
Hedovi su se krenili debljat i onako fino izgledaju, nema velikog razmaka izmedju noda, bas onako kako volim
Ma kaka jaja i banane. Ja sma kod sebe isto na toj jednoj prestao da gledam.. Po neeeka ako bas vidim da je nabubrelo neka pa skinem eto.. Al inace koga briga xD
To jest mislim da je od situacije do situacije.. Verovatno to moze mnogo vise da eskalira.. Al izgleda da kod nas to nije slucaj i da dobro prolazimo.. Koja mebka dobro dodje uvek xD