Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Prati se i čita više puta tvoj dnevnik,stvarno se pogubiš u dnevnicima pogotovo vi koji rokate soil&tea Samo se grgljaheehee nego mene sad plaši stavit u šator 90x90 2 biljke,stari moooj…nek je masno do kraja,živio
Hvala @Wendigo ! Bit če sreče nadam se do kraja.mada trihomi su prozirni još,normalno.-Na Lavenderu OG.
Somango je sasvim druga priča..ona se kristali..i neki kristali več mute-al su dlake sve još bjele.pa pičim dalje sa laganim čajem još jednom.barem. @deus ,tnx brat po vutri,neka bu masno na kraju i ja kažem. I njima-svakodnevno!
Moraju malo pažnju dobit .
Roka njih soil i čaj i to tro-struko
Samo da pune..
Peace by Lovetogrow
And stay high folks
Pozdrav dnevnik,živijela Ekipa!
Danas brojim,koliko cvatu ovi moji ljepotici..10.10.bio svič,a prvi cvatiči kod Lavender OG oko 20.dana,a Somango 3.dana kasnije procvatala ..
izgledaju odlično za toliko dana cvata,samo da idemo dalje po planu još-čaj. ALi ču smanjivat dozu.u biti stavit cu 25g.caja,pa sledece 20.g...i vidjet ču za 10.dana razliku.neznam,možda mi plan ne valja,pa me opozori @Bizzzo ,kako bi postupal dalje -u tom periodu cvata.
Eto slika,(panel na min.)i slike su ok ispale.
Skupa Somango ufff šaka ljubavi...a Lavender OG-ljubičast ..i dva otpala lista ispod Somanga..odslužila svoje..
Peace by Lovetogrow and stay high folks
do idučeg javljanja -respect Crew!✌
Pozdrav Ekipa ;dragi dnevnik..
danas se brewa čaj 25.g/l.;(100g./4.l ) bit če dovoljno za obe.L.OG dobija 3.l čiste solucije,a Somango čaja litru i dve litre vode.Nista posebno od juče,samo miris je svaki dan jači! A i Somango počela da pravi braun pistile-iz bjelih..tak da,ko da sve ubrzano ide! -krečem u 4.sedmicu cvata,posle 12.dana sviča brojim,tak da,čeka me još malo strpljenja i davanja čaja,samo smanjit dozu do 14.dana pre harvesta(predviđeno 67.dana +/-,vidjel bum sa mikroskopom)..
Toliko za jedan up-date,među zalivanjem čajem,bila predjuče voda-a sutra čaj i idemooo! -bum sutra i fotke okačil ✌
by Lovetogrow and stay high folks,keep it green
Danas slikovni up-date Ekipa!..Dnevnik!slike su odmah posle gašenja svetla,da ne šokiram blicem..i Lavender OG ter Somango,izgledaju fenomenalno! Več mikroskopom popratio trihome..Lavender OG ima dosta milky boje glavice Več...Međutim Somango ne.jos su stakleni. Ali ljepo se cakle u"mraku" !!
Lavender OG Somango Somango bulking!!Lavender OG
Peace by Lovetogrow
Ide čaj za dan.
Temp.25C kod krošnje,23C kod korijena.
Vlaga 50%.kod krošnj,56% kod korijena..
Pozdrav Ekipa,zdravo dnevnik!
Eto,-up-date posle nedelje.Imam manji(nadam se)problem,sa Somangom i boju lišča koji ukazuju pH fluktaciju.
Zalio sam i Lavender OG I Somango zadnji put sa čajem 3.5.l/90.g
I razmutio vodom ali ne 1:1,nego manje vode ko čaja (6.l sve skupa)i popile sve.
Lišće se pogorsalo kod Somanga. Al nije mnogo štete-samo ce voda par puta i vidjet ču.
Sad su u 5.nedelji cvata,brojim od prvih pravih cvetiča.
Slike govore ta sebe.
U growu je 24C kod korijena 21C,vlaga 55%..
Malo se "spalil Somango "al če gurat dalje Lavender OG ljepe purple boje
Masno je več-Kristali providni još-al bit če masti ;super na kraju če ispast!
Budem li trebal rješavat problem sa Somangom-pisat ču o tome-za sada
Peace by Lovetogrow and stay high folks
Pozdrav dnevnik,big ekipa!
Kako ide,u toj mojoj avanturi? .Ja sam prezadovoljan sa ovakim načinom growanja-organic.To mi se tako dopada,da ču ponovit uzgoj sa pripremljenom zemljom te kompostnim čajem.Stvar je veoma jednostavna kad skužiš kako biljke rasu rigorozno uz living soil i brewanim čajem.Treba jim trening na početku-a onda mir (i njima,a i sa mukama" štelanjem"svega!-mada i to ima svoj čar...)Biljki sta danas stari 90.dana.cvatu od 10.10.22
Somango sam malo "pre-zasitio)čajem,il je do pH fluktacije došlo...u glavnom rase Somango dalje se bilda.na sliki usporedba šakom...Lavender OG jest pun ljubičastih vrhova,ljepog mirisa! Somango miriše puno snažnije-al jest i masovnija biljka danas malo raspoložen fotičem kad se gasilo svetlo-pa reko par jih napravim,dok se cakle u mraku ..
A Lavender OG ima bebu-klon# jedan-je preživio,presađen u 11.l saksiju ,sa Plagron allmix i ostatkom čaja(poizkusno)- (oko 100.g)..i danas izgleda...ma,presudite sami. Meni je to prvi uspjeli klon-pa mi je drago ,da tako piči sa razvojem brzinom.A i 'steam"-stablo ima ko mali prst.eto slike izpod cobova:Peace by Lovetogrow
Sutra dobiva Lavender OG 2.5.l čaja/50.g sa 1.5 deklorirane vode.4.l popije svaka! Svaki,ako ne svaki drugi dan.
Keep it green!
Pozdrav Ekipa,up-date dnevnika;
Some su u 45.om danu bloma,a od sviča 60.za koji dan.
Somango i Lavender OG su na vodi.pazim da je zemlja vlažna i ide lepo.
Nadam se lepog završetka..evu i bijkipeace by Lovetogrow
Pozdrav svima koji pratite! Brojimo polako cowntdawn! Trihomi su na Somangu neki amber i neki ljubičasti,ali ima u budovima još prozirnih..neka polako one..
Živjela Ekipa! Pozdrav Svima!
Hvala za support brača,sestre! Eto ,na Chillijevu želju,a i zaslužijo je klon,da se pokaže u tom dnevniku-ipak je od Lavender OGija-koji završava,a klon ju lepo stiže.(ukratko zrezal sam par klonova(3-6),i samo je ovaj prezivio.bio u doom-u 4.dana,posle dve nedelje u mali teglici.Presađen u 11.l saksiju,a predjuče u finalni fabric pot 20.l(mada stalo zemlje dodatno 15.l),i 15.l na početku u pvc sak.
Evo ga klon zvan " 'ćerka",sad je mjesec dana u vegi.ova če biti razvučena na dva kraja,gore ču danas stavit mrežu,da ove stranske grane guram pod Scrog. ovo je korijen od nje,med presadnju...stavio mykorize za dobar korijen i dalje ovde gore je još u 11.l pvc saksiji.
Prostor je 80×80×160.temp i vlaga u normali(25C,60%)
Pozdrav groweri,sad idem malo ja-da pogledam u vaše dnevnike,imam sve pripremljeno:rizle,vuju(+SpeedAuto,SweetSkunk)i kafu !
Želim Vam veseo decembar,tako privatno ko i u growu! Peace by Lovetogrow
And stay high folks !
Pozdrav Ekipa!
Up-date:harvest Somango,67.dana cvat.
Biljka tog straina,me jako iznenadila rašču u ovom growu -organic! Više budova na granama,nisam nikad pre-takvih 'colas'dobio.miriši na tropic voče,a cjela kuča mi miriši po njoj,jer sam ju obesijo u
kuhinji..pustio nešto lišča i samo okrenuo biljku-da sporije suši..par fotki ..jutranja
zasad Lavender OG još u tentu,idem na tih 11.sedmica cvata.(77.dana),to ce biti 5.dana pre nove godine.i taman da neko sjeme proklije za novi grow.
Ovako izgleda L.OG nenamerno slomljen vrh OG ija gore.
Ljep miris .kad ju odrezem i osušim,cu napisat smoke report ..a ' Ćerka'(klon)od Lavendera OG u 80.ki tentu,ovaj vikend prebačena na cvat.ima mesec+dana vege za sobom,organic,vidjet čemo kako bu cvatala pod cobima.(200w)..toliko iz mog growa Organic!
Peace by Lovetogrow and stay high folks!
Sta kaze mikroskop za lavander? to meni izgleda gotovo odavno, nema nijedne bele dlake vise
Anyway nice run toliko snega na ovom badutesko da ce se videti boje
Hvala @sone1 ,i ja sam fasciniran bojom koja je jako purple! Trihomi milky/amber, 80/20%..ljepo če izgledat vutra kad osuši i se otrima ..sve ču poslikat i objavit u up-datu smoke reporta.
Lavender OG pala juče-71.dan blooma.
Več visi..
Korijen još nisam vadil-al kad budem,ču poslikat kak je ispalo u fabric potu sa soil mixom.
Pre što sam ju capnul...ovaj grow-organic-mi se je jako dopal.sve je u pripremi soila i odrzavanjem simbioze u tlu sa čajem..milina! Priporučujem ko bi probal organic sa Soma Sacred soil kitom i čajem!
Peace by Lovetogrow,and stay high folks!
Gledam sada tvoje biljke, Cyricove i svoje i nekako imam dojam da je vegetacija odrađena savršeno, biljke zdrave i temeljite i očekuješ u cvjetanju headove kao podlaktice, a na kraju ispadne zapravo jako mršavo. Očito nešto krivo radimo.
Hvala @Palma !
Eto moj vtis 'cjelog growa '.:
Od presadnje u finalni pot sa soil-mixom-nadalje,sam imao zdrave biljke u vegetaciji ! Moja vega bila malo duža,pa bi sa "mojim zapažanjem"rekel,da bi trebao (o)stavit malo soil-mixa,za top-feed,tamo u početku cvata.e to,bi veroatno dalo deblje vrhove!?,a i trening je jako bitan!
Meni je u mom growu malo Lavender OG poludila,pa su grane šiknule..ja kažem,da je Somango dospeo svoj potencial! Par budova sam (u friskom stanju)imao ko piksne.sad kad se suši,jasno dobiva svoju formu.Al miris,okus-to je nešto,za što se isplatilo napravit organic Soma Sacred avanturu. Respect & Keep it Green !
Peace by Lovetogrow
Jedan Somango za pokušino