Merim ppm, ne raste, sve je bilo uredu sa korenom u prve dve otopine, sranje se zbilo kada sam dodao calmag, koji je mozda predugo stajao i pipeta je bila prljava.... Sta god da je bilo, sad sve deluje ok. Svetlo? Nemam vremena da se bakcem sa tim, ta soba ima konstantno nisku temperaturu i da bi ubacio mrak moram da ubacim i grejalicubi sve to me jednostavno mrzi. Uzecu neki dan box pa cu lepo sve to da spakujem. To bi trebalo da resi mnoge prbleme. Mislim da nisam objasnio da je ova biljka ovde manje vise legalna, prekrsaj ili tako nesto i stvarno ne zurim nigde, ima malo i spoljnje. Tako da ovaj dwc grow je najvise istrazivackog karaktera da steknem neko iskustvo. Growanje u zemlji mi je bilo jako zabavno i islo je lagano, ovde sam pristupio slicno, ali je to bilo i suvise opusteno, sad sam ukapirao neke stvari, mozda je opet sjebem, nema veze imam jos jednu menku u fridzu. Uglavnom igram se, ucim iz gresaka. Mislim da koren ne treba da ima nikakvu boju osim bele, tako da cu videti kako sta i modifikovacu sistem dok to ne postignem, definitivno mislim da mi treba bolji vazdusni kamen, bas cu da slikam ovaj sl put, ali nikako da stignem to da uzmem.
Hranu nastavljam po tablici sve bez eksperimenata.
Edit: Sasvim je normalno da vrhovi pozute kad odseces koren, to je pre bio manjak nitrienata dok su izbijale nove zile, bar meni je proces delovao identicno kao kloniranje, samo ultra brzo. Nisu to one pecke na samim vrhovima, vise izgleda kao nedostatak.