Frende sigurno ćeš lako pronaći mazara ako ukucaš u tražilicu ili preslistas bar naslove završenih dnevnika ,mislim da ces naletit na ponekog mazara u naslovu pa tu mozes detaljno se upoznat s svim sto te zanima,samo malo tipkanja. A cjene ti variraju od banke do banke,cjenu ti diktira često i količina. Npr uglavnom je drukcija cjena na 1kom ili paketic od 5kom, mi svi isto kad biramo sta cemo uzet ravnamo se ili po primjerima iz dnevnika, dojmovima ljudi koji su gajili određenu sortu,preporukama, po onom što breeder navodi kao karakteristike određene sorte itd..svaku vrstu mozes provjerit na nekoj od stranica koje su se ovdje spominjale,uglavnom ti piše koliko dugo cvjeta,postotak thc - cbd, indica ili sativa ili pak hibrid..ti znas jedini što tebi paše i u dimu a i uvjetima koje biljci mozes pruzit. Mazar ti je badi preporucio,evo ja ti savjetujem da pogledas Nothern Light ako voliš dobru indicu,ja sam ga uzeo bas zbog komentara ljudi o toj sorti i sad ga brzo privodim kraju ali definitivno drago mi je što sam slušao te komentare jer imam biljku u koju sam se zaljubio . Procitaj malo dnevnike ,izaberi sta ti odgovara i vidis da nije previse zahtjevno za prvi grow,a kad ti stigne sjeme otvori dnevnik i ekipa ce te vodit svaki korak ako bude potrebe,tako da te to ne brine