Ekipa, vi iskusniji groweri - jedno pitanje.
Boks 80x80 - trenutno vidim da 4 automata su najtaman za taj boks u smislu da ga (uz LST) skroz prekriju.
Da li jedna foto biljka, sa dužom vegetacijom - FIM + kasnije mreža = može dati otprilike količinski jednako kao 4 automata, ili je to projekt više za vas iskusnije?
Ili možda dvije foto bijke, toping, svaka na svoju stranu da uzme 40x40 dio?
Koliko bi uopće jednoj biljci vegetacijski trebalo da pokrije takav boks?
Možda bi to bilo bolje pitanje, jer svakako do 1.8. moram stati sa indoor uzgojem jer mi ta prostorija ide na remont.
Nisam pametan, možda mi logika govori da radije stavim sad na klijanje dvije foto sjemenke, i da te dvije kombiniram sa mrežom, cca 50 dana vegetacije?
Naravno išao bih na neki fast flowering strain.
Čisto da vidim i steknem dojam kako je raditi sa foto biljkama.
Boks 80x80 - trenutno vidim da 4 automata su najtaman za taj boks u smislu da ga (uz LST) skroz prekriju.
Da li jedna foto biljka, sa dužom vegetacijom - FIM + kasnije mreža = može dati otprilike količinski jednako kao 4 automata, ili je to projekt više za vas iskusnije?
Ili možda dvije foto bijke, toping, svaka na svoju stranu da uzme 40x40 dio?
Koliko bi uopće jednoj biljci vegetacijski trebalo da pokrije takav boks?
Možda bi to bilo bolje pitanje, jer svakako do 1.8. moram stati sa indoor uzgojem jer mi ta prostorija ide na remont.
Nisam pametan, možda mi logika govori da radije stavim sad na klijanje dvije foto sjemenke, i da te dvije kombiniram sa mrežom, cca 50 dana vegetacije?
Naravno išao bih na neki fast flowering strain.
Čisto da vidim i steknem dojam kako je raditi sa foto biljkama.