Hvala na savjetima. Jako su mi korisni.
Međutim, muče me još 2 stvari:
2. Zna li tko kako je djeluje na KOPB? Ima ovdje dnevnik, ali mi je malo čudna da je čovjeku isti čas bilo bolje. Mom suprugu nije. I inače su mi čudne priče tipa: uzeo bolesnik jedno zrno pa odmah živnuo. Ja sam probala isto i skoro zaspala za tipkovnicom.
...
Sutra , ustvari sada već danas kada se razdani , nastaviti ću svoj dnevnik konzumacije , no kako sam sada uletio i malo razgledao te vidio da sam indirektno i direktno prozvan , te da na određeni način nekoga dovodim u zabludu i pričam gluposti, samo čitam između redaka , a nisam glup .....
da koliko god Vama bilo čudno da mi je bilo isti čas bilo bolje , da budem točniji bilo mi je bolje nakon nekih pola sata kada je čepić počeo djelovati. Za vašu informaciju i ja sam prije toga odavno trebao završiti trajno na kisiku i dok sam bio u bolnici 90% vremena sam bio prikopčan na kisik. Doćio sa 96 kg na ispod 50 kg nije mala stvar ali u kako god bio u teškom stanju nikada se nisam predavao.
Da ste pročitali sa razumijevanjem , vidjeli bi da sam dotaknuo samo dno dna i otuda je kod mene bilo takovo stanje kako sam ga i opisao. Da li će te vi vjerovati to je Vaša a ne moja stvar , a svaku skeptičnost ostavljam Vama.Da ja sam nakon prvog čepića živnuo jer sam prodisao , u skladu sa svojim mogućnostima , a ne što bi uzeo nešto da me podigne da budem high. Čitajte i čitajte i ja sam mjesece i mjesece proveo čitajući i sam napravio svoje ulje bez ičije direktne pomoći. Kod rektalnog uzimanja terapije , nema psihoaktivnog djelovanja , bar kod mene a i koliko sam čuo i kod ostalih.
Što se tiče samog doziranja , kod oralnog uzimanja iskoristivost je do max 20% , što bi u prevodu značilo da od doze 1 grama rso ulja iskoristivo je 0,2 grama , pa sada to usporedite ako u mom čepiću ima 0,5 grama rso ulja a iskoristivost je od 80-100% tko je tu u prednosti.
Za moje pomake u zdravstvenom stanju , u odnosu na prijašnje stanje i medicinsku dokumentaciju , imam veliki broj svjedoka , a to što ste Vi nevjerni Toma to prepuštam Vama .... Za mene nije nevažna niti činjenica da sam primio i bolesničku pomast i tada najavio svećeniku da vjerujem ću uz Božju pomoć i pomoć rso ulja ako ne skroz ozdraviti a ono učiniti svoj život totalno drugačijim.
I sada evo Vam jedan link , od kojega sam i ja krenuo , a ako nije u skladu sa pravilima foruma , unaprijed se ispričavam pa neka moderatori odrade svoje .
http://complete-health-and-happines...abis-off-all-meds-and-back-to-work-full-time/
a naročito obratite pažnju na dio :
For COPD or cancer sufferers who may find taking THC cannabis daily like Jeff to be a bit hard to handle with the “high” side effect, there is the “back door” method of using cannabis suppositories or squirting a syringe of half
cannabis oil and half coconut oil into the anus.
This works even better for lung issues than orally ingesting or vaping (vaporizer inhalation) cannabis and minimizes any psychotropic side effects. TCM (traditional Chinese medicine) is aware of the large intestine’s energetic lung connection, and ozone therapy uses rectal insufflation (absorption) for lung issues.
Imam i ja svojih uspona i padova , no o tome na drugome mjestu, i želim Vašem bolesniku svako dobro.