Zdravo i dobrodošao/la! Koji je stadij u pitanju? Imate RSO? Da li ste čuli za RSO protokol?Majka mi ima glioblastom4,imamo thc i cbd ulje,kako joj davati .molim za pomoć
Molim vas pomoć majka mi ima glioblastom4,ima thc i cbd ulje.kako ga koristiti???zralenja će biti tek za mjesec dana
Hvala
Zdravo i dobrodošao/la! Koji je stadij u pitanju? Imate RSO? Da li ste čuli za RSO protokol?
Šprica oba..Kakvo thc i cbd ulje imate u kojoj je formi sprica ili kapi?
Ok,hvala puno.....može li se koristiti i thc i cbd istovremeno..?Uh,ne znam..no,kum ga je koristio i ok je. ..hvala puno na infu....pozzzSory trebao sam napisati odmah al znas li mozda kakve je kvalitete i od cega je radjeno? Na prvoj stranici ove teme imas sve kako poceti sa doziranjem a imas i slike ulja razmazanog na papir za usporedbu kakve bi boje trebalo biti pa napravi test sa svojim thc uljem
Četvrti stadij,☹️☹️Zdravo i dobrodošao/la! Koji je stadij u pitanju? Imate RSO? Da li ste čuli za RSO protokol?
Bilo bi jako dobro kada bi procitao ovu temu gdje dobro opisuju uporabu ulja kroz Biomix kapsule koje sadrze maslinovo ulje,lecitin..Sretno3 ili 4 kapi maslinovog ulja