Rak dojke- hormonski invazivni, zahvaćeni limfni čvorovi.
U nemogućnosti nabave adekvatnog ulja i materijala, prošli kemoterapije, zračenje odbili.
Nalazi bez znakova pogoršanja. Tumorski markeri u granicama normale.
Prebacili se na alaterntivnu ishranu. Bolesnik trenutno cjepa drva.
Krećem sa *sam svoj majstor* sadnjom i izradom ulja.
Molim da mi netko odgovori, barem sa da ili ne ak ne može dati savjet.
1.Dali da krenem sa uljem preventivno - sada kada je sve u redu, ili da glumim idiota i čekam recidiv ?
(imam sada vremena da posadim, i napravim svoje do jeseni, zlu ne trebalo,
pa me zanima dali krenuti preventivno čim prije sa terapijom,
strah me da ne bi tijelo kasnije postalo imuno na ulje, u slučaju recidiva).
2.Outdoor (u velikoj bačvi na kotačiće) dali je smijem premjestiti unutra ako bude previše opasnosti ?
( dolaze susjedi gastići koji imaju pogled na taj dio dvorišta, morala bih je
unjeti unutra na pretpostavljam 7 do 10-ak dana, pa da je unutra osvjetlim lampama,
imat će dnevnog svjetla, ali kroz stakleni prozor mutnog stakla)
3. Što u slučaju da na kraju imam manje materijala od 500-600 grama ?
( pročitala sam da treba cca 500-600 grama za 60ml ulja,
šta da radim ako budem imala sušenog materijala cca 350 grama,
mogu li nadokupiti razliku od bilo koje sorte, pretpostavljam samo da mora biti indica)
4. Ako uspijem i koristim ulje, te ga potrošim, hoću li sljedeći put morat od iste sorte uzgajati biljčicu ?
(ono, da ne bi drugi put ulje bilo od neke druge sorte, pa napravilo možda cirkus u organizmu ili imalo manje učinka)
5. Koliko dugo mogu čuvati višak suhih biljkica u hermetički zatvorenoj staklenki ?
(da baš previše ne izgubi svojstva, ako mi bude trebalo za još ulja)
6. Dali je poželjno prije same izrade ulja, biljkice izblendati u blenderu ?
(pri izradi ulja, vidjeh da lik biljkice blenda u blenderu, tako ih je dosta usitnuo, pretpostavljam da bolje pokupe thc)
7. Ako imam novaca i mogućnosti, najbolje da kupim medicinski etilni alkohol 96% ?
8. Smijem li u više navrata kuhati ulje, s obzirom da mi treba 60ml ?
(ili moram sve odjednom kuhati, svih 500-600 grama u 8 litara alkohola,
pročitah da treba 2-3 sata, al pretpostavljam da treba puno više)
9. Dio sjemenkica prebaciti u divljinu, ono, app (ako prođe-prođe) ?
(imam top lokaciju, jebe me samo visina biljkice i sreća)
10. Što da radim sa tih cca 8 ml ulja koje je kupljeno za probu 02/2017, crno je, gorko i pod jezikom osjetim neki pijesak ?
( da ipak dam bolesniku, taman dok moje ne bude imat će svaki dan po manje zrno riže navečer, ili
da ne dajem ništa jer to ipak nije adekvatna terapija, smrdi i upitne je kvalitete,
da možda iskoristim u neku kremu, probala sam na sebi, mene bome dobro omami i uspava, ili da ga bacim)
Kupljeno 10 ml ulja, prva 2 ml su bila ok, jer mi dao da probam,ostalo je smrdljivo, tamno zeleno-crno, gorko, kao pijesak ima nešta u sebi.
Znači, lik mi stručno uvalio špricu u kojoj su samo prva dva grama bila ok., ostalo sam napisala iznad.
Pa ono, kad nam daju probat, ne možemo nikako znati što je na sredini ili na kraju šprice. Alal mu.
11. Pretpostavka je majka svih zajeba u životu ?