hvala ti puno. u pitanju je Big devil xl auto od sweet seeds. treca generacija auto, big devil #2 ukrstan sa Jack herer auto, trebalo bi da je dobra genetikaako je genetika jaka, nije bitno kad si dobio narni, bitno samo da ih dobijes i sva budu fem...
ne moze biti nikako 50/50, zenska biljka je homogametna i stvara samo jedan tip celija, ili ti u kariotipu kod zenskih hromozoma imas samo x. fali tu y da dobijes musko u tvojoj kombinaciji, ako su cve ciste cure, imas cure dalje ako sa tim polenom oprasis cure, to ti dodje xx kombinacija, a to je zenski kariotip, ako se kontamo. ako ne, baci pogled malo na net, genetiku, ukrstanja, hromozome, genotip...ako ja tim polenom oprasim par vrhova na druge 2 biljke da li ce dobijeno seme biti all female ili 50% 50% male female??
nemam pojma vise brt koliko sam puta gde to spomenuo, moze biti uvek drugim recima al prica je ista ne moz od cure napraviti momka, obrnuto je vec lakse, ebeni y u igriJa mslm da je Power danas odgovorio na to pitanje
hmm ne razumem se bas u genetiku ali cure su tj kupio sam fem semena. ali sam negde na forumu na par mesta procitao da ako se bananice na biljci dobiju koloidnim srebrom onda daje 100% fem semena kad oprasis drugu curu, ali ako je sama od stresa izbacila banane onda ima mogu da budu i muska semena. sto po meni nema logike, logicniji mi je tvoj odgovor Powere, da ako su obe zenke onda bi i seme trebalo da ima samo zenske gene, ne bitno da li je stres izazvan vestacki ili prirodno, stres je stresako su cve ciste cure, imas cure dalje ako sa tim polenom oprasis cure
ako je herma izazvana stresom, pa si na xx curama dobio po neku banana, polen na drugoj curi moz da prenese samo xx, nema muskih y, teoretski moze da izadje po neki hermi kasnije, to vec zavisi od stabilnosti genetike, al racunao bih na bar 90% cura u narednom semenu. ako stres drmne prirodnog (genetskog) hermica, znaci ima vec u sebi i x i y, onda je rock'n'rol, seme bacajali ako je sama od stresa izbacila banane onda ima mogu da budu i muska semena. sto po meni nema logike
u pitanju je big devil xl auto po mom tankom znanju o sortama trebalo bi da je stabilna genetika, big devil #2 x jack herer autoto vec zavisi od stabilnosti genetike