svi pricaju nikakav scam mozete sve provjerit a svi znaju da mi neputujemo. a toliko vas govori da nije scam a niko nepokazuje da su platili samo "kupujete"
Ajde reci gdje u njemackoj mogu u obilazak i kako da termin napravim?Ha gledaj kolega moje financije su moja stvar, ja ti mogu pokazat jednu od svojih uplata/isplata i opet s time nisi ništa dobio, ja ne razumijem da tu par ljudi napravi paniku zbog no name review botova. Lijepo piše u prvim postovima da se ulozi ono što možeš izgubit i da te boli jaje.
Druga stvar je što na balkanu živi sirotinja i ulaze novce za kojima onda roni suze.
Neću uopće se raspravljat oko prevare, za uzvrat vam mogu sredit obilazak bilo kojeg postrojenja s kojim Juicy radi pa imate priliku bit pametni i postavit tamo prava pitanja. Za sve ostalo cu odgovorit sutra u dužem postu, a za pitanja oko scama i tome slično, neću ni odgovarat više.
Potrudio sam se sve objasnit i napisat iako nemam nikakve koristi i mogao sam nastaviti s time u pozadini, na vama je hoćete uložiti ili ne.
Sve pet, i više nego dobroi dalje sve kul? neko nesto pozitivno? negativno?
Evo ja cu moci prodati harvest za 2 dana. Ali ne planiram raditi isplatu nego reinvest