Interesantan strajn,ne bi bilo lose da otvoris dnevnik ja mislim da jos nema taj strajn na nasem forumu,nisam siguran.Cim izadju devojcice pustam slike i otvaram dnevnik.
Interesantan strajn,ne bi bilo lose da otvoris dnevnik ja mislim da jos nema taj strajn na nasem forumu,nisam siguran.Cim izadju devojcice pustam slike i otvaram dnevnik.
Naravno jer imaju rudealis gene ali radio sam preko dvadeset razlicitih sorti automata i meni su jako zanimljivi.Brzo pumpanje,sa treninzima radis cuda,i deres bez beda dosta sorti odjednom..Samo otvori dnevnikhladnije dane,
Ja nisam nikad radio automate evo koliko godina vec growam a sve sad cu.Svako prolece ja pricam daj da uzmem da pikujem u bastu makar i opet uzmem fem seeds.Ali toliko sam dobrih dnevnika ovde video automata da je to bruka.Moram da probam,nego sto ja ne narucujem seeds nego idem licno da ih kupim i tu gde uzimam imaju uvek neke bzv sorte automata a uz to jos veliki paketi seeds od 5 do 10 semnki,ste ce mi tolko i jos je tu nabudjena cena seedsa.automate..
najbolje da biras sam, za svaku imas opis i sve po redu pa vidi sta ti se svidja na prvu. il uzmi jack herer evo link https://www.leafly.com/explore/category-sativaDal mi mozete preporuciti neke sorte iz prve ruke. Neku laganu sativicu koju mozete zapaliti ujutro i raditi sve dnevne zadatke, i neku jacu sativu da šilji..
Dobrodosao naPozdrav svima!
pod 400w mora bit superiska, ako bude neki muski, skloni u prozor cim prepoznas, skini polen pa muske baci il nesto u kujni sa njima odradi, ima recepata na forumu. mozes koju granu oprasiti kasnije od neke cure, probaj, isplati se