hahha nerp brate da li si vidovit? ja danima razmisljam o odzi kushu. i meni je on pao na pamet ali ja sam godinama gajio mahom domaje stoga sam hteo da cujem ljude koji su iskusni sa strejnovima. hvala tiog kush
hahha nerp brate da li si vidovit? ja danima razmisljam o odzi kushu. i meni je on pao na pamet ali ja sam godinama gajio mahom domaje stoga sam hteo da cujem ljude koji su iskusni sa strejnovima. hvala tiog kush
Uzmi ovo nećeš požalitida li mi neko moze preporuciti dobru sortu za anksioznost depresiju i panicni poremecaj. unapred zahvalan do neba
Hso? Dinafem ? Ili? Ugl kako god oba ubice.og kush je vrh vrhova
Hso- Lost Coast x og def satire.@hazeri
Neke iz jače kategorije što su mi baš betonaža, znači velim ti samo za one koje sam probao.
-Sensi Star od Paradise Seeds.
-Critical Kush od Barneys Farm.
-OG Kush od Royala sam probao, ali svaki OG je betonaža.
-Black Domina od Sensija, to sam u amsterdamu probao i odsjeklo mi noge, milina .
Mogu ti reći da je i ovaj moj Lost Coast x OG satira samo takva, a samo sam mrvić probao za sad. Baš vutra za ležat i gledat u prazninu .
Nekako mi indike sa narcotic efektom daju totalno oduzimajući high, svakako netko tko nije baždaren i tko nije navikao mora biti oprezan u doziranju