Cijenim kritiku jednako kao i pohvalu
to može uvijek
Sad sam mjerio
trebao bi mi 1,2x1,2
Da ti budem iskren, nisam imao neki outdoor ove sezone... zaželio sam se lijepih velikih biljaka, a meni su biljke najljepše kad su prirodne, bez treninga.
Nisam imao neku namjeru popunjavati box i boriti se za gram/watt već laganini, da dođem na ti s boxom, naučim mane i prednosti kako šta i to.
A dal će se taj box popuniti u nekom sljedećem growu hehe, to se ne sikiraj
Možda čak napravim neki scrog al otom potom. Al da se zna, draža mi je shema kao u kolege
@ozric gdje 4 biljke biljke rastu više manje prirodno i imaju finu cirkulaciju zraka i mjesta za doć do biljke. Znam da nije najbolja iskoristivost prostora al ko može platiti jednostavan grow bez velikog kemijanja.
Nadam se da se neće ljutit za fotku.
Inače, da sažmem iskustvo do sad, boxić nije loš, tj kostur mu nije loš. Planiram s prvim parama nabaviti 6 metra prave diamond folije pa ju prišiti tamo gdje je najpotrebnija, onako negdje po sredini stranice i to će bit bombona. Kao što se vidi po slikama, sad tamo vise nekakvi reflektori i dijelovi drugog boxa, rade svoj posao ali nije to kako treba. Još jedna ideja jest da napravim box unutar boxa tako da objesim reflektivni materijal oko biljki dok su još male, pa kasnije to mičem. Vidjet ćemo.
Hvala vama koji me i dalje pratite, nakon mojih failova, ako ste mi dali drugu šansu, cijenim to.
evo jedan
još ga nisam koristio
tenks