Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
A kad sam ga otvorio dobio sam takav punch iako je napa radila na max. Tako sam naivno postavio nos jos samo iznad flase sa amonijevim bikarbonatom, bem ti.
Gledam ove flasice i nesto mi fali. Danas obrni okreni i sjetim se da ne bi bilo lose imati label na flasici i evo nesto sam skrumpirao
Evo i mojih ljutika.....kako je kolega @h0nda primjetio,Nagi vaper fali malo dušika,dobile su malo Tnta i papričice krenule crvenit!
Tabasco je kiseljen kao Jalapeno,samo u komadu. Slično kao feferoni
Moruga scorpion red 3.godinu i svake je sve veči(dva su,ali su se spojile u jednu)
Pot je 20-25L, ako Bizzo čita,bilo je zemlje do vrha,oluja ih je porušila,a sljedeće sezone ide u zemlju ,van....
I Naga viper
Ona je u 50% kokosu,a ove ukrasne,stavio sam domači kompost(poluraspadnuto povrče) i od sada ču tako chilli uzgajat. Ima hrane cijelo ljeto,samo kišnicu šibam...
Jalapeno sam pobrao i dobili 15ak malih staklenki,(skiseljene zelene,narezane na kolutiče)
Mislim da im treba oko tjedan dana,da bi bile dobre za jest,a moji ih jedu uz roštilj.
I za mazanje grla od pive
Scorpion i Naga viper
Kad se sjetim početaka,ide sve lakše. Ako su u potovima,treba ih maknut sa podnevnog sunca i piče ko blesavi. Zato i jesu na lokaciji,gdje nema sunca od 13h-16h
Sve me naučila
Moze tnt al u fazi vege,za puno cvjetova i plodova bolje nesto sa f. primjereno toj fazi. @beštija ako je od habanera ajme pakla kakva bi bila naljeonica dae nes ljuce nutra
Ma neznam jel 20-30 centi visoka ova moja biljcica, jedan jedini Jalapeno cisto da me navuce da dogodine krenem na vrijeme i ozbiljnije s nekoliko sorti
Edit:
Sjemenke mogu povadit i iskoristit za dogodine?
@h0nda ma ne treba mi nista ljuce. Probao sam i carolinu i nagu i nije to za mene. Imao sam i kobasica sa njom
Ja ovaj sos jedem skoro svaki dan tako da je ok.
Slažem se sa tobom, dovoljne su ove blago ljute ja sam pre jeo ekstremne mada nije to ni zdravo pretjerivati. Lakše ovako slabije pojedeš malo ukiselis neku i tako.