Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nažalost, nemogu editat... @Greenish ,prvu godinu uzgajam papričice i zadovoljan sam, s obzirom da sam ušao u to, totalno nepripremljen!
Dobio sam dosta plodova, nešto /večinu sam podjelio, jer namjeravam po zimi u sobi nastavit!
Kako je najbolje? Gledam na YouTubeu, odreže se ispod rašlji i ostavi koji list. To kužim,.
Scorpion red
Imam dvije Caroline reaper. Stavljeno sjeme u zemlju 01.03.i normalno nema plodova, jer je soba bila zatvorena, pa se nije oprašila!
Dvije su od oko 2.5m
Soba je bila za nešto drugo dobio sam spidere i nisam ih se mogao riješiti, pa sam počupao tapete i malo ču stolariju zaštitit, jer za sada ih nema...
Šta bi sa ovim Carolinama?
Obje su u 10l zemlje, dajem što treba od Hesia. Zadnje sam davao Bloom, fosfor plus, boost i supervit... Mogu li je klonirat? Ove vani imaju kompost domaći!
Scorpion red daje ljepe plodove
Samo ne znam, što bi sa Carolinama!
Bilo je oko 10ak lanaca, po 10ak papričica na svakoj!
Ovo dolje je ostalo, s time da sam izvlačio sjeme iz nekih.... Ima ih još na granama...
Dijelim susjedima sa paradazjom, kojeg isto imam previše!
Samo sušim i sakupljam sjeme
Iskreno, većinu sam podijelio, jer nama ne treba puno. Voli se ljuto, ali ne toliko , to kad se netko qurci, pa da imam uz sebe
Svi bi probali Carolinu ili Scorpion, ali dok ih nema!
Carolina...
Stvarno je ove godine odlicna.Hteo drugar da proba.Dao sam par komada.Posle dan, dva zove me i kaze da su on i ćale probali i da me njegov ćale ceka na razgovor.
slatko ljuti chili sos, bilo mi je potrebno cili papricice, mlevena paprika, so, ulje, beli luk, crni luk,secer, sirce i voda.
ovo je moj recept koji sam smislio gledajuci na tjub vise razlicitih recepata.
Jučer sam za roštilj, nabrzaka isprintao več dizajnirane naljepnice. Krivu sam stavio na ove kisele. Ova bi bila ok za prvu ruku. Sljedeće godine če to biti bolje!