Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Mali update Tabasco sam topirao, Thai Hot nisam jer ionako već sama po sebi raste razgranato, Carolina je još uvijek bebica. Thai Hot me ugodno iznenadila, već ima prvo cvijeće .
Svjetlo je na 24/0, 6500 K...pošto Thai Hot već cvjeta, da li da stavim koju neonku od 2700 K ili da ostavim kako je? Kao što vidite, Carolina je dobila po lampi . Bila je preblizu svjetlu, malo je požutila sa strane ali nije to ništa.
Eh da još malo, vrijeme još nije idealno...u utorak ujutro će bit oko 3 °C.
Krivo sam se izrazio. Nisam mislio dodavati još svjetla, samo bi zamijenio dvije neonke.
Al imaš pravo, za nekih tjedan dana ću ih preseliti van.
Prvih 5 izaslo od 8 ubodenih , posijao prije 3 dana, dobile malo root-a od Hesija, Charrapita obadvije, po jedna 7 pot congo chocolate i Trinidad Scorpion Butch T Yellow
jedno pitanje, kad se seme stavi u vodu jel se kao kod vutre ceka da pusti klicu ili
posle 5/6 dana ide u zemlju?
sadio sam pre 5/6 godina ali sam zaboravio proces klijanja
jedno pitanje, kad se seme stavi u vodu jel se kao kod vutre ceka da pusti klicu ili
posle 5/6 dana ide u zemlju?
sadio sam pre 5/6 godina ali sam zaboravio proces klijanja
Preskoci vodu, nema za time potrebe.
C.chinense mozes da isklijas u salvetama, annuum-i slobodno direktno u zemlju.
Papre moze da napdne gljivica koja izaziva poleganje, pa nije zgoreg imati Previcur(Galenikin Balb) pri ruci.
Evo, u finalnom potu, Carolina reaper, Habanero, Jalapeno i Scorpion
Neke sam u potove od 12L,stavio po 3-5 komada!
Moje su stavljene u zemlju 03.3.2020. i bile su u sobi na suncu. Dnevno ih sunce tuče, nekih 6,7h,a ovdje gdje če biti, sunce je cijeli dan!
U čašama sam davao Piranhu i korjenje je ogromno!
Isuvise male saksije da bi dostigle pun potencijal. Capsicum chinese su posle Baccatum-a najvece biljke i za njih bi optimalno bilo 15-20l po biljci(dakle jednoj, ne XX u istu).
Jalapeno bi recimo mogao da ti prodje u toj od 12l, kante od jupola su prava merka za te biljke i u tom smeru(zapremini) gledaj.