Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Svaka cast , nego @PowerSeed oduvjek sam te htio pitati al uvjek zaboravim pošto imas tonu extra ljutih paprika kako stojis npr dal mozes pojesti cjelu carolinu ili tako nesto ko ovi po natjecanjimaet moro sam pitat bilo jace od mene.
nema sanse drug, nista u komadu iz super hot mixa gore. ja jolokiju jedem laganini, 7~8 dana, zavisi od velicine. ovde je ono sto mogu u komadu inca berry, pimeta de bico, coyote zan white, red mushroom, aji guayana, aji melocoton, aji ahuachapan, aji lemon drop, aji strawberry drop, aji mango rounded, aji pineapple, aji rainforest
Jahahahaha @h0nda, zanimljivo pitanje A taj odgovor vidis nisam očekivao Power.
Bumo napravili kušanje
Kaj nebi mogao pojest cijelu papriku, nebitno koja ...samo mozes li ti...tj tvoj zeludac to izdržati?
Navrati paprike su zrele Recimo ja osobno BJ, bez problema zobnem cijelu ali naravno ..sa prethodnim treningom min 15 dana.
Paprike dozrijevanju, bit Ce dosta ove sezone Malo se pravim važan haha ali @Stipe garantira vjerodostojnost.
Hehe
sutra probam napraviti nesto od ovog. do sada sam radio ulje sa svezim chilijem bez kuvanja a imam dosta suvih pa ono... jedino sam tanak sa uljem al imam od kukuruzne klice, verujem da moz da posluzi
i za kraj ove ture jedan raritet, chile de arbol choco. proslog proleca dao drugaru seme de arbol, meni paprika nije nesto pa mi nije trebalo. te sezone od tog semena pojavio mu se de arbol u choco verziji pa iz tog semena ove godine dobio skoro pa crni
meni i dalje nije nesto sem vizuelno, al pokazao se odlicno za osusiti pa samleti
o, sister stiva se ukljucila, challenge a kazi ti nama sta si najljuce licno probala, ako znas koja je sorta bila u pitanju. i kako podnosis ljuto. pa te primamo u klub
seed ❤
nisan dosad bila zainteresirana za chilli.. najjace vjerojatno feferoni lol.. mala beba.. .. dok nisam pocela gledati clifton natjecanja na yt.. odusevila se jer vecinom zene pobjede tila bi provati chocolate scorpio.. ako se tako zove.. lemon nesto (?) i carolinu mislim da je to droga samo takva btw ovaj video gori bi moga bit najsmisniji video koji san ikad pogledala... triba bi imat upozorenje OPASNO SMIJESAN.
jednom sam radila omlet sa ljutim paprikama prvi put.. oprala paprike i obrisala ih krpom.. posli sa tom krpom brisala usta.. i rukama dirala oci.. kakva bol e.. ahaha.. 3 4 sata nisam mogla ziviti... nije zajebancija.. ahaha