Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Osb ploće su odličan materijal, a nisu preskupe. Taman sam ja sebi pokrio pod 70 kvadrata i samo cu obojat i gotovo dok ne budem ima novaca za parket. Slozit cu i ja sebi za koji mjesec nesto slicno, mozda 60*60*120-140. Dobro si sredio senzore i policu za aparat za vlagu, pokupit cu od tebe ideje
Odlicno, odlicno! Najslađe je napraviti svoj box
Imao sam slican projekt koji vec traje 2mj, ja kad sam zavrsio mali box ovaj drugi jos je u konstrukcijama
Vidim pazio si na detalje i sarafi su obojani u bijelu
Maca je udarila pecat sada mogu i ja
To je to,ovaj ci drzat u spavacoj sobi,sto otvorim oci da me ceka pored mene a ovaj drugi,videce te kad ga zavrsim... povezujem sve sad,jos malo i gotov ty all
Poz ekipa kao sto sam pisao juce,pa evo da ispostujem... evo drugog box-a koji je jos u izradi... 80×80×100-ako se pitate sto u ovom box-u samo ovakva visina... iz razloga sto cu radit samo 1 biljku(LST i SCROG ako bude potrebno)... mada to je najmanji problem aj malo slika,kako ide konstrukcija i sklapanje(nznm odakle da pocnem).. ovo je deo gde ce biti biljkainstalacija je cela odradjena,samo prikacinjanje uredjaja ostalo...ovde su povezani,potenciometar za jedan vent,da pojacavam duvanje ili smanjuje... prekidac za (2700)... prekidac za aparat koji pusta vlagu(kasnije adapter za vlagu) porucen je... i termostat STC 1000(termo davac) sve je to povezano i za cudo radi odradjeni ventilatori 3×100f/3 povezani... dva izduvna...a to je povezano sa alu cevima,da izbacuje vazduh...a to ce biti povezano na izlazu sa filterom,ceka se samo u utorak da stigne aktivni ugalj,filter sam pravioe sad deo,gde je napravljena,toplota,vlaga i vazduh... ovde ce ulaziti vazduh,gde su napravljeni lavirinti,kojim svez vazduh kruzii ne upada u box onako hladan,vec se greje,gde su odradjene dve keramicke sijalice od 60w za grijanje,one su smestene ovdea onda taj protok vazduha se spusta na deo,gde je aparat za vlagui onda taj vazdu opet kruzi i ide do dela gde je ugradje ventilator (100f/3) i ubacuje tako vlazan,svez,optimalan vazduh u box gde je biljka. jedan ventilator je povezan sa termostatom i keramicka sijalica,isto... da se pali i gasi prema potrebi grijanja i hladjenja vazduha... i ovako izgleda deo gde je to povezano,tokom radasad zasad sve ide kako treba... ostalo je povezat osvetljenje,sklapanja,folija itd... objasnim i ubacim sve tokom radova u nastavku peace
Bem ti lebac sad vidim zasto se zoves lood
samo pazi ovako, ovaj ovlazivac ako je na hladnu paru (predpostavljam da je) hladi jako zrak, jedno 4-5 stupnjeva ako ne i vise, zavisno na koju jacinu stavis, pa namjesti termostat na malo visu temperaturu u startu
sve u svemu, genijalno!
@L0oD a govorio si nešt da hoćeš gotov box koji samo uključiš u struju i udri. Ahaa, vidiš vidiš, koliko god si tvrdio da neznaš ti to spajat i sklapat, ovdje si dokazao da se sve može uz malo truda i volje . Bude to bilo do jaja kad se finišira, samo ćeraj .
lijep je box, mogo si mozda stavit prekidač trostruki podžbukni ili dvostruki spojis u kutiji za knauf , a kutiju nadžbuknu razvodnu, al bitno da funkcionira..obujmce još lako zabiješ ako ti budu kabli visili, s obzirom za nekog ko se nekuži u struju ovo je puno više nego odlično napravjeno 5+ ...želim ti sretan grow