Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
UPDATE:10.12.2019
Dan 61 ukupno,40 dan od prebacaja na 12-12. LEMON ALBAN
Nabavio Cal Mag, overdrive, Flawless Finish i pure zym od Plagrona. Ugasio dodatni panel jer je overkill ipak, ostajem do kraja sa 120w i jednim panelom
UPDATE:15.12.2019
Dan 66 ukupno,45 dan od prebacaja na 12-12. Racunam da je sve gotovo za 3 - 4 tjedna LEMON ALBAN Nista se posebno ne desava, osim sta se jako debljaju
UPDATE:20.12.2019
Dan 71 ukupno, 40 dan u cvijetu, 50 dan od prebacaja na 12-12. LEMON ALBAN Mala mora van , nasao na srecu samo jednu sjemenku. ostalo sve po PSu, mali monstrumi su tvrdi i debeli
Mislio sam da cu proc bez filtera, ali ne .Ubacen filter jer je postalo nesnosljivo od mirisa cak i za ovako malu biljku. Nisam znao da to toliko jako vonja.
UPDATE:25.12.2019 LEMON ALBAN
Dan 76 ukupno, 45 dan u cvijetu, 55 dan od prebacaja na 12-12. Cura je skoro gotova
Od danas samo voda i za novu godinu je skidam
To je individualno, možeš tako a i ne moraš.
Neki vjeruju da se time dodatno povećava proizvodnja trihoma, da li je stvarno tako ne znam.
Iskreno...nisam primjetio, ali niti sam dovoljno iskusan da bih mogao govoriti je li točno ili nije.
U početku sam i ja tako držao u mraku jer sam to kao i ti negdje pročitao, al meni se čini da to ne igra baš neku ulogu...kad je spremna samo berem.
Evo kolega me pretekao.
UPDATE:28.12.2019 LEMON ALBAN
Dan 79 ukupno, 48 dan u cvijetu, 58 dan od prebacaja. EKIPA TO BI BILO TO
Zemlja je na pola suha i sutra, prekosutra ide trimanje i susenje. ostavit cu je u komadu da se susi. Napravim jos koju sliku kad skinem sve listove